Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 OCZYWISTYCH CIEKAWOSTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry materiał :)

Wszystko powiedziane. Brak szumu w tle

Fajna grafika

Mimo to widziałem coś takiego już :) Fakty nie były takie same ale oczywiste

Dzięki wielkie, miło słyszeć takie słowa :)

Ogólnie miło słyszeć że komuś się to podoba.

Opublikowano

Odbiegając od tematu, @xRECORD2K, jesteś kolejnym użytkownikiem psuedo-burzą? Drama na youtube, że ktoś ma podobny styl do boxdela, przecież było mówione, tryliaaaaaaaaaaaard razy: nie bronię nagrywać ciekawostek, po prostu irytuje mnie kopiowanie moich filmów w skali 1:1. Kolega stworzył ciekawostki, stworzył, inni też tworzą ciekawostki, fakty, mity... Jak Isamu nagra FIFĘ, to nie oznacza, że nikt nie może też nagrać fify?­ Wracając do tematu, kolega nie zgapia nic od BOXDELA, to twoja osobista decyzja, jak twierdzisz. Po prostu ma podobny głos, to chyba nie jego wina...

Opublikowano

Może być, tylko że zgapione trochę od boxdela zgaduję, można wiedzieć, czym to montowałeś?

W Sony Vegasie.

Odbiegając od tematu, @xRECORD2K, jesteś kolejnym użytkownikiem psuedo-burzą? Drama na youtube, że ktoś ma podobny styl do boxdela, przecież było mówione, tryliaaaaaaaaaaaard razy: nie bronię nagrywać ciekawostek, po prostu irytuje mnie kopiowanie moich filmów w skali 1:1. Kolega stworzył ciekawostki, stworzył, inni też tworzą ciekawostki, fakty, mity... Jak Isamu nagra FIFĘ, to nie oznacza, że nikt nie może też nagrać fify?­ Wracając do tematu, kolega nie zgapia nic od BOXDELA, to twoja osobista decyzja, jak twierdzisz. Po prostu ma podobny głos, to chyba nie jego wina...

Podobny głoś do Boxdela..... w sumie nie wiem czy to obraza :D 

Ale naprawdę się ciesze, że wam sie podoba. :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...