Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]Ktoś mi zmienił e-mail i hasło do konta Steam proszę o szybką pomoc

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  podczas gdy ja grałem mma  z kolegami wywaliło mi no steam logon ja sie probowalem zalogowac i napewno dobrze wpisywałem hasło 5 razy nie działa potem ktos zmienil moje dane tak pisało Co mam w tym momencie zrobić brąłem odzyskaj hasło wpisalem nazwe konta i wyskoczył dziwny e-mail z v****@v****** cos tam co zrobic gosciu gra na cheatach bo koledzy mowia. Prosze o szybka pomoc Teraz dam like tam było orzelek i dużo skinów 

Opublikowano

Zgłoś konta, i napisz do supportu na steam. Polecam w języku angielskim szybciej odpisują.

Jak napisać do supportu ?

Tworzysz nowe konto logujesz się nim na: https://support.steampowered.com/newticket.php?category=11

Opisujesz swoją sytuacje, podajesz jakieś kody np. psc których używałeś, ss e-mail. itp

Jeżeli konto dostanie VAC, to już nic nie zrobisz, steam nie może Cię odbanować.

Pisz w języku angielskim, szybciej odpiszą, powinni odpisać do tygodnia, zrób sobie mobilny token, dzięki niemu konto jest bezpieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...