Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zarzucenie tekstu

Anonimowy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

To nie troll, chciałbym coś ciekawego zrobić w życiu, i zaśpiewać jakąś piosenkę z CS:GO ;)

Nagrodzę kilkoma kluczykami bo mam w ekwipunku ( CS:GO )

Nie wyzywajcie mnie, chcę w końcu coś osiągnąć, a mój głos się nadaje, tylko proszę. Nie żaden RAP.

Coś jak to: https://www.youtube.com/watch?v=9qLRwAm_MYc

Pozdrawiam, i proszę nie piszcie komentarzy pod tematem 
" haha xD kolejny trol, nikt cię nie lubi " bo to nie żaden do cholery troll, tylko miła prośba dla was moi przyjaciele Kappa.

Opublikowano

Dopiero co pisałeś o nowym pokoleniu, o tym że komputery psują mózg itp. A teraz sam chcesz zaśpiewać piosenkę o ludziach którzy na komputerze spędzili całe życie. 

??? ???

Opublikowano

Dopiero co pisałeś o nowym pokoleniu, o tym że komputery psują mózg itp. A teraz sam chcesz zaśpiewać piosenkę o ludziach którzy na komputerze spędzili całe życie. 

??? ???

A nie mogę?

Opublikowano

Nie mówię że nie możesz, ale to oznacza że nie zgadzasz się ze sobą.

Opublikowano

Co ma piosenka wspólnego z śpiewaniem? A w radiu jak czegoś słuchasz to co?

Opublikowano

Trochę hipokryzja.

Ty chcesz coś zaśpiewać o graczach albo o grze jeżeli dobrze rozumiem, tak? Nie mów mi, że można to nazwać osiągnięciem w życiu.

Zamiast śpiewać lepiej idź się rozglądaj za nową szkołą i pomyśl nad wyborem, bo to jest raczej ważniejsze.

A osiągnięciem w życiu nazwałbym raczej założenie dużej firmy, nagroda Nobla, Oscar itp. A nie piosenkę o CS.

19.jpg

Opublikowano

Co ma piosenka wspólnego z śpiewaniem? A w radiu jak czegoś słuchasz to co?

Ja p******e, ale jak już chcesz coś zaśpiewać o grze to k***a nikomu nie wmawiaj o nowych pokoleniach, o tym że dzieci zamiast siedzieć przy komputerze powinny się uczyć itp. bo sam tego nie przestrzegasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...