Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer CS GO sam sie utrzyma ?

Fananit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko serwer cs go o modzie ffa lub dd2 albo jailbreak sie sam utrzyma ?

I jak to jest z rozkreceniem ?

Pozdro !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Jak masz dobrą promocję serwera to wiadomo, admini płacą, interes się kręci. Analogicznie serwer świeci pustkami (masz na to ogromne szanse :P), ty bulisz za serwer, który jest pusty. 

Wypromowanie serwera bez dawania jakiejś nowości graniczy z niemożliwością więc powodzenia :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Serwerów jest dużo, ciężko wypromować.

Teraz ruch możesz mieć na serwerze ze skinami ale wiadomo za to bana masz.

Nawet youtuberzy 100k widzów mają problem z graczami na swoim serwerze 

Opublikowano

Jeśli nie zaproponujesz czegoś nowego, miejsca gdzie gracze po prostu będą chcieli wracać to będziesz bulił i bulił na marne, więc to raczej bez sensu trochę by było ale jeśli serwer fajny i wszystko przemyślane być może wypali.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Taka sama odpowiedź jak za czasów 1.6, nie masz oryginalnych, własnych pluginów tylko wgrywasz je z neta - nie wypali. Oczywiście są serwery które jako tako się trzymają na modach z neta ale są przeważnie "lekko" zmodyfikowane.

Zadaj sobie jedno pytanie: Co będzie tak unikalne, jednorazowe na moim serwerze że ludzie wbiją?

graphic.png
Opublikowano

Jak masz dobrą promocję serwera to wiadomo, admini płacą, interes się kręci. Analogicznie serwer świeci pustkami (masz na to ogromne szanse :P), ty bulisz za serwer, który jest pusty. 

Wypromowanie serwera bez dawania jakiejś nowości graniczy z niemożliwością więc powodzenia :)

Ja z pukawki zabrałem sb serwer na 1 dzien i kurde dodałem jakieś kosy !ws itp i była szansa nawet na 10 osób a wgl nigdzie o nim nie pisałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...