Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlezone mu Fun 97d+99i [x9999]

romostar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BattlezoneMu Fun Serwer startuje 15.05.2016 o godznie 17:00 Polskiego czasu

Server Name: Mu BattleZone Fun
Server Version: 97d+99i
Server Location: Bulgaria/Sofia
Server UpTime: 24/7
                                                    Server Information
Experience: 9999x
Drop rate: 50%
Max level: 350
Max reset: 20 (Every sunday at 22:00 max res will rise+2)
Reset level 1 ~ 3 Reset: 330 level
Reset level 4 ~ 6 Reset: 340 level
Reset level 7 ~ 20 Reset: 350 level
Keep stats: No
Reset points: BK - 460 ME - 500 SM - 560 MG - 580

Resztę infromacji macie podane na stronie :)

http://fun.mubz.bg/#!info#info

Nuker S/S 102 ff GOBI

http://darksidesror.fora.pl/

Opublikowano

Przy tak duzym expie limit resow ustawiony na 20 sprawi, ze po 3 dniach serwer bedzie pusty. 

Albo mniejszy exp, albo brak limitu. Fajna wersja, bo cos starszego moze zachecic sporo ludzi, ale sam sobie admin strzela w kolano przez ten limit.

Opublikowano

Pewnie pogra z 50 osob, bo serwer nie jest polski wiec bedzie wiecej odbiorcow. Jednak jesli nie zmieni tego limitu badz expa, to po tygodniu bedzie pustawo.

Mimo wszystko 4fun chetnie pogram na takiej wersji, bo nikt juz prawie nie stawia na starsze ver. 

Opublikowano

Przy tak duzym expie limit resow ustawiony na 20 sprawi, ze po 3 dniach serwer bedzie pusty. 

Albo mniejszy exp, albo brak limitu. Fajna wersja, bo cos starszego moze zachecic sporo ludzi, ale sam sobie admin strzela w kolano przez ten limit.

Chyba nie wiesz o czym mówisz. To chyba 3 moja edycja na 4funie (mają jeszcze 2 inne i się gubię) i zapewniam Cię ten limit to najlepsze na serwerach battlezone. Serwery stoją po rok i cały czas ktoś gra. Przez limit nie ma wyścigu szczurów, tylko wbijesz sobie max i czekasz tydzień na kolejne resety, a w miedzy czasie pełno eventów. Zagraj chociaż tydzień, a potem pisz, że limit to gówno. :)

Opublikowano

Serverek ogolnie ustawiony pod pvp.Sa jeszcze dwie inne wersje medium i hard na hardzie exp x80 tam chetnie bym pogral ale przydala by sie jakas ekipka do gry:) Pisac jak ktos chetny.

Opublikowano

Sam chetnie pogram, ale szkoda, ze ten exp az taki wysoki. Limit 2RR przy max expie to 30 minut expienia. Chociaz mam nadzieje, ze wtedy ludzie skupia sie na pvp i eventach. 

Opublikowano

Typowy Fun serwer :D

Zapraszam do zabawy oraz do polskiej guild TheOne :D

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Ja gram mój nick Choszczyk, wczoraj zacząłem bez problemu można dostać party jak i pomoc na start jak się umie zagadać :). Gość mi dał parę itemek EXE plus 50 milionów zen :). Dużo spotów ludzi też jest sporo. Oczywiście wersja 97 same plusy stare dobre MU na tej wersji zaczynałem swoją przygodę z tym MMO :> 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...