Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ageria.pl - Expowisko Mroczna Dolina

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­9308214630452761471468.png

Witam wszystkich użytkowników MPCforum. Jako przedstawiciel zespołu serwera Ageria chciałbym przedstawić wam jedną z map, która będzie dostępna na serwerze.

Jest to mapa przeznaczona do expienia, a jej nazwa to Mroczna Dolina.

Przy okazji cały zespół zaprasza do śledzenia naszego profilu na facebooku, na którym na pewno pojawi się więcej nowinek.

https://www.facebook.com/AgeriaMT2

7705614630472471471468.png

3760814630452761471468.png

6543914630452761471468.png

6584114630452761471468.png

Minimapa

5957514630455221471468.png

Opublikowano

Mapka ładna, ale bardziej ciekawi mnie - co to za server?
I co z Cagroso, skoro łapiesz sie za kolejny projekt? :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mapka ładna, ale bardziej ciekawi mnie - co to za server?

I co z Cagroso, skoro łapiesz sie za kolejny projekt? :P

Z Cagroso jest i będzie wszystko okej, będzie to całkiem innego typu serwer.

Opublikowano

niczego sobie mapka

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Untitled_1.png

takie troche podone :)

Lekko przerobiona ognista :D

no coś tam przypomina ale moze jaos to wypali ;)

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

gówno nie mapa, jest sie czym jarać jak ludzie tam wejdą, zostawią postać na autoclickerze i tyle z mapy 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

gówno nie mapa, jest sie czym jarać jak ludzie tam wejdą, zostawią postać na autoclickerze i tyle z mapy 

Wszędzie można autoklickera zostawić, więc nie rozumiem awersji akurat do tej mapy :P

Opublikowano

Expowisko nawet fajne, lecz to nie jest czasem Ognista Ziemia w wersji Lodowa Ziemia?

Mapa była robiona całkowicie samemu, ale faktycznie jest trochę podobna do ognistej ziemii. Więc nie, nie jest to ognista ziemia w wersji "Lodowa Ziemia" :)

Opublikowano

Expowisko nawet fajne, lecz to nie jest czasem Ognista Ziemia w wersji Lodowa Ziemia?

Mapa była robiona całkowicie samemu, ale faktycznie jest trochę podobna do ognistej ziemii. Więc nie, nie jest to ognista ziemia w wersji "Lodowa Ziemia" :)

Oj chyba jednak nie.

Widać jak się przyjrzy ktoś na ss wyżej ode mnie idealnie pasujące do siebie elementy, nikt raczej by nie zrobił tak samo bo to nie możliwe aby tak idealnie odwzorować.

Nawet mosty macie w tych samych miejscach.

Przyznajcie się ze po prostu przerobiliście tą mapke i tyle.

To nic zlego, po projekcie mapy "Przełęcz gnoli" widać że nie umiecie robić map.

Opublikowano

Oj chyba jednak nie.

Widać jak się przyjrzy ktoś na ss wyżej ode mnie idealnie pasujące do siebie elementy, nikt raczej by nie zrobił tak samo bo to nie możliwe aby tak idealnie odwzorować.

To nic zlego, po projekcie mapy "Przełęcz gnoli" widać że nie umiecie robić map.

Ja robieniem map się nie zajmuję, ale zostałem poinformowany, że to nie jest przerobione. Faktycznie, elementy niektóre są podobne i może autor w niektórych z nich się wzorował.

Opublikowano

Oj chyba jednak nie.

Ja robieniem map się nie zajmuję, ale zostałem poinformowany, że to nie jest przerobione. Faktycznie, elementy niektóre są podobne i może autor w niektórych z nich się wzorował.

To Cię naciął na hajs lub oszukał :)

Patrz:

Zaznaczyłem tylko kilka elementów.

Untitled_1.png

Nie da się tak idealnie odwzorować.

Następnym razem polecam zamawiać u normalnych mapperów :)

Opublikowano

Kiedy będzie forum? I co będzie dalej z Cagroso, będziesz się nim jeszcze interesował?

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Jung, ale ta mapke robił Jaraj :) podobna, czy nie, robił ja sam. Uwierz mi, że tyle pracy było w nią włożone,ze te kilka podobieństw na prawde jest czepianiem się. Rozumiem jakby mapa była kopią, ale nie jest.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...