Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dostałem filtra na 3 domenach!

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dostałem na moje 3 domeny ręcznego filtra za czysty spam, nie wiem o co chodzi ale zawsze o coś chodzi, pewnie połowa baaa większość osób nie będzie wiedziec o co chodzi, bo ja i mój kolega gadaliśmy o Pokemonach i postanowiliśmy zrobić 3 strony internetowe i co dalej?

Dalej spamowaliśmy je ręcznie po portalach, aby zdobyć ruch jakiś żeby grosiki z reklam zarobić. Minął tydzień, dwa, trzy i cztery a my nadal spamujemy ;D

I pomyślałem że tak nie może być zę po 4tyg spamowania zarobiliśmy na er maxy z aliexpress i tu sie zaczyna najwieksza zagadka tej historii....

Postanowiliśmy zakupić backlinki z jednej strony o Pokemonach, daliśmy za to około 10 Hinduskich $ (Euro) i wtedy wydarzyło się coś niesamowitego! po 4 tyg męczącego spamu, wreszcie ktoś wszedł na strone!! to był charizard! od GOOGLE ROBOT który postanowił że tak ma być i już.

Powiedzcie mi co mam zrobić żeby mi odbanowali domene? :(

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...