Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompki-plan treningowy

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mając taki plan treningowy,gdzie będę robił 4 serię tych ćwiczeń codziennie...mogę liczyć na jakiś efekt robiąc je przez 4 tygodnie?Czekam na wasze opinie

Enjoy ;)

post-1156799-1462994613,4774_thumb.jpg

Opublikowano

A ja bym Ci polecał Trening Domatora :) Wygoogluj sobie, bo z tego co widze chcesz ćwiczyć z ciężarem własnego ciała, a to plan idealny do tego ;) A co do efektów, zawsze jest lepiej jak się robi COŚ niż NIC.

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Ja polecam 100pompek.pl, ale to chyba co podales podobne. Co do efektow w sile na pewno beda widoczne co do miesni moze lekki zarys, najlepiej pompki polaczyc z innymi cwiczeniami.

Opublikowano

Pompki to pompki ciężko oczekiwać dużego efektu po 4 tygodniach. Ja swoją drogą jeżeli nie masz pieniędzy na siłownie, albo po prostu możliwości pójść na taką polecam pobawić się w streetworkout bo można naprawdę fajne efekty osiągnąć ;)

Opublikowano

Powiem Ci, że dużo osób pomija pompki w swoich planach treningowych - i to jest wielki błąd. Moim zdaniem robiąc pompki pracujemy nie tylko jedną partią a dołącza kilka innych. Powiedzmy, że są ogólnorozwojowe szczególnie gdy stosujemy różne rozstawienia.

Myślę, że po takim okresie czasu jeżeli będziesz przykładał się do każdej pompki oraz będziesz z czasem robił ich coraz więcej możesz liczyć na efekty. Wiadomo, że nie będą to spore efekty - jeżeli by tak miało być, każdy by poje.bał siłownię i zaczął robić pompki.

Sam gdy zaczynałem, robiąc dłuższy okres czasu pompki miałem spory skok na klacie tzn. wyciskałem znacznie więcej. ;)

Polecam jak najbardziej. ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...