Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic III - jak zainstalować QuestPack + Content Mod

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Kupiłem dziś Gothica III i mam pytanie:

Jak wgrać Questpack i Content Mod? Znalazłem opis, lecz to trzeba zrobić w odpowiedniej kolejności. Chciałbym go również spolszczyć. Drugim problemem jest to, że większość linków do nich jest wygasłe, mógłby je ktoś podesłać?
Za pomoc będę bardzo wdzięczny.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Polska wersja - KLIK.­ Od razu spolszczone. Gothic 3 > Patch 1.75 (najlepiej, ale można 1.73+) > Instalator Quest Pack i Content Mod. Jest CM 2.6.3, ale w tym instalatorze jest QP 4.2 + CM 2.4.

Opublikowano

Polska wersja - KLIK.­ Od razu spolszczone. Gothic 3 > Patch 1.75 (najlepiej, ale można 1.73+) > Instalator Quest Pack i Content Mod. Jest CM 2.6.3, ale w tym instalatorze jest QP 4.2 + CM 2.4.

Dzięki, czyli jak wgram to tym instalatorem to nadal wszystkie napisy, nawet te do nowych questów itd. Będą po Polsku? :)

@ puceqq

Opublikowano

Tak, napisy do nowych questów będą po polsku, lecz dubbing nie, chyba wiesz o tym...­

@1361622928-U485574.pngpuceqq

Tak wiem, ale dubbing do normalnych questów, nie licząc tych z modu będą z dubbingiem?

Opublikowano

Dzięki za objaśnienie, leci like i naj. Jeśli miałbym problemy z instalacją to napisze PW. ;) Dziękuje raz jeszcze

Opublikowano

Dzięki kur*a, zje*ało całego Gothica. Patch się wgrał dobrze, ale jak próbowałem wgrać mody to error, dawałem ignoruj i uje*ało pół gothica, tak, że aktualizacja go na steam ma 1.5 gb. po hu*ju

Opublikowano

Cześć!

Kupiłem dziś Gothica III i mam pytanie:

Jak wgrać Questpack i Content Mod? Znalazłem opis, lecz to trzeba zrobić w odpowiedniej kolejności. Chciałbym go również spolszczyć. Drugim problemem jest to, że większość linków do nich jest wygasłe, mógłby je ktoś podesłać?

Za pomoc będę bardzo wdzięczny.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;c.

Opublikowano

tss, wiele osób tak pisze, bo zdają sobie sprawę, że mpc nie wspiera piractwa, skoro nie chcesz współpracować, to nie, elo.­

Opublikowano

tss, wiele osób tak pisze, bo zdają sobie sprawę, że mpc nie wspiera piractwa, skoro nie chcesz współpracować, to nie, elo.­

Chcę współpracować :v Skoro tak napisałem to oznacza jednoznacznie, że go zakupiłem! ;) Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...