Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Poszukuje technika na serwer do gry Metin2. ( Mój nick : Rayer )

Jestem sponsorem, oferuje:
-Dedyka

-Reklamę
-Stronę serwera ( Jest już również zrobiona ale nie jest dokończona również będzie zmieniana)
-Forum serwera ( Forum jest już zrobione przez kogoś innego będę je usuwał i robił od nowa)

-% z IS do ustalenia.

- Miła atmosferę.
Oczekuje:
-VPS'a ! Nie będę sponsorować dzieciom VPS'a żeby się pobawiły a ja w tym czasie będę trafił pieniądze i czas.

-Serwera przynajmniej 70-80 % gotowego ! 
- UCZCIWOŚCI ! ( Jeżeli przyłapie cie na kłamstwie koniec naszej współpracy )

Aktualny skład : 
-Rayer ( Ja ) sponsor serwera 

-xMox GM

Poszukiwany jest tylko jeszcze technik.
Zapytacie się dlaczego forum i strona są zaczęte ale nie dokończone.

Odpowiedź jest prosta miałem technika z którym ''Współpracowałem" przez miesiąc, i napisał mi dzisiaj że jemu juz się nie chce dalej pracować i znudziło mu się to. 
Pomijając to że robił serwer od 0 i praktycznie co dziennie zmieniał tryb z Harda na Easy.. Nie chce mieć już takich niespodzianek więc oczekuje w 70 % przynajmniej gotowego serwera.

VPS nie jest drogi.. Kosztuje grosze.. Wiec myślę że nie będzie cebul i nie będą pisać bez sensu.. 

Nie musi być to jakiś ''Topowy''' technik , pragnę każdemu dać szanse jeżeli chociaż w jakimś tam stopniu zna się na tym co robi. 

Kontakt ze mną : 
GG : 59171054
E-mail : [email protected]

Pozdrawiam. Rayer.

Pragnę poinformować że nie jest to moje konto MPCForum więc proszę tutaj na PW nie pisać, konto z którego jest pisany temat należy do GM'a ( xMox'a ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...