Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarna skórka Yasuo

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos moze czy jest jakas legendarka do yasuo? Lub czy ma byc jakas w przyszlosci? Bo jako iz go mainuje to chcialbym owa posiadac. Mam projekta i to on ze wszystkich skorek jakie sa teraz jest najlepszy ;)

Opublikowano

Nie ma legendarnej skórki do Yasuo i wątpię żeby była w najbliższym czasie. Ta postać nie ma predyspozycji do posiadania tak dobrej skórki.

@Karyvlea

Nie ma to jak próbować się do czegokolwiek doczepić na siłę. Oszczędź sobie takich żałosnych stwierdzeń.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma i jak dla mnie dobrze, jest dużo innych bohaterów, którzy zasługują na tą skórkę. Chodzi mi tu oczywiście o same animacje skilli :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Ale yasuo ma calkiem swieze skiny ... 

Watpie zeby wyszla , wiekszosc legendarnych skinow jest do starych postaci ktore byly juz kiedy ja zaczynalem przygode z lolem

u1lc.png
Opublikowano

Ta postać nie ma predyspozycji do posiadania tak dobrej skórki.

Nie ma to jak pisać na siłę, w dodatku jakieś bzdury.

---

Yasuo ma dużo świeżych skinów, więc wątpię, żeby szybko dostał jakąś legendarkę.

Opublikowano

No szkoda :(. Btw a propo skinow do niego to nie sa takie swietne w samo poludnie 2/10 a krwawy ksiezyc to takie 4/10 bym dal bo nie dosc ze na sile zrobiony i tylko kolory mu zmienili i maske dodali to jeszcze jego nastackowanego Q nie widac tej wichury.

Opublikowano

Legendarki dostają zazwyczaj bohaterowie którzy są np. często grani na jakichś lcs itp. lub największym win ratio etc. nie dadzą jej pierwszej lepszej postaci :) 

Opublikowano

Legendarki dostają zazwyczaj bohaterowie którzy są np. często grani na jakichś lcs itp. lub największym win ratio etc. nie dadzą jej pierwszej lepszej postaci :)

Gorszych głupot nie czytałem jeszcze dzisiaj xD.Podczas wydawania skórki do eza był on totalnie niegrywalny, sona i udyr też nigdy nie byli top tier pickami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...