Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery na wersji 555

Verlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)
Wiem, wiem temat poruszany już mnóstwo razy, ale dalej nie wiadomo jak to będzie z tymi serwerami, a stary temat ucichł.
Nudzi mi się, umiejętności mam to może bym wypuścił jakiś fajny serwer na starej wersji, ale 8 tyś to ja nie chcę płacić :D
Pisał ktoś do Playa Games czy serwery na starej wersji będą zamykane?
Podobno Ty (@Norbertsons) możesz mieć swój serwer.
Pokażesz rozmowę z Playa?
Jak nie tu to priv :)

Opublikowano

Witam

Pisałem do Playa jakis tydzień temu niestety nie uzyskałem odpowiedzi

Pliki są objęte prawami autorskimi. Jednak nie sądzę że się przyczepia

Wszystko na własną odpowiedzialność

Pozdrawiam Anverek

Opublikowano

to jest bullshit ze norbert może mieć serwer, zwykłe kłamstwo

jak chcesz tobic serwer to rób a nie sie głupio pytasz

na 8kzł skończyło się za pierwszym razem, teraz jak się wezmą za serwery to na takiej kwocie się nie skończy

trzeba być naiwnie głupim, żeby liczyć na aprobate playa na serwery na wersji 555

Hejo

Opublikowano

Wedlug mnie, powinieneś poczekać trochę, aż sytuacja się uspokoi i Playa odczepi się od serwerów, bo wszystkich w końcu przecież nie zamkną.

Stara wersja, czy nowa, na razie lepiej nie ryzykować. 

Co prawda mało prawdopodobne jest, że osiągniesz jakiś bardzo duży sukces z tym serwerem (chodzi mi o ich dużo ilość, nie o Twoje umiejętności :P), ale lepiej trochę poczekaj. :)

Opublikowano

Wiem, wiem temat poruszany już mnóstwo razy, ale dalej nie wiadomo jak to będzie z tymi serwerami, a stary temat ucichł.

Nudzi mi się, umiejętności mam to może bym wypuścił jakiś fajny serwer na starej wersji, ale 8 tyś to ja nie chcę płacić :D

Bez problemu możesz stawiać, nie masz się o co bać.

na 8kzł skończyło się za pierwszym razem, teraz jak się wezmą za serwery to na takiej kwocie się nie skończy

trzeba być naiwnie głupim, żeby liczyć na aprobate playa na serwery na wersji 555

To nie jest kłamstwo, ale nich Ci będzie, Ty wiesz lepiej, Twoje serwery rządzą!

baner.png

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest głupie pytanie przy takiej kwocie gdzie sam napisałeś, że ta kwota się zwiększy..

Bez problemu możesz stawiać, nie masz się o co bać.

To nie jest kłamstwo, ale nich Ci będzie, Ty wiesz lepiej, Twoje serwery rządzą!

Możesz podesłać jakiś dowód na PW? :)

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Na PW bez problemu

To mi też jeśli chcesz podeślij chcę się upewnić :D

­

Opublikowano

Trochę mnie to bawi że wszyscy tak nagle przestraszyli się playa, choć od dawna wiedzieli że stawianie serwerów tej że gry nie jest w 100% legalne.

Co do samej kary czyli 8 tyś $, to że taksi w takie coś się wpakował i musiał zamknąć serwer nie znaczy że każdego to czeka.

Playa "MOŻE" pozwać kogoś w związku z prawami autorskimi jednak nie złoży pozwu panu "Vertis" miejsce zamieszkania "MPCForum" wiek "Nie znany".

Opublikowano

Trochę mnie to bawi że wszyscy tak nagle przestraszyli się playa, choć od dawna wiedzieli że stawianie serwerów tej że gry nie jest w 100% legalne.

Co do samej kary czyli 8 tyś $, to że taksi w takie coś się wpakował i musiał zamknąć serwer nie znaczy że każdego to czeka.

Playa "MOŻE" pozwać kogoś w związku z prawami autorskimi jednak nie złoży pozwu panu "Vertis" miejsce zamieszkania "MPCForum" wiek "Nie znany".

Większość osób wiedziała, że to nielegalne, ale myśleli, że Playa tak jak większość firm oleje serwery prywatne.

Teraz Playa zareagowało i wszyscy się boją, bo dla jednych 8 tysięcy to grosze, a dla innych to majątek :p

Opublikowano

@Norbertsons to pizda i tyle.

Sam napisałem 2 razy do playa ale nie odpowiadają. Szkoda bo też bym coś zrobił.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Ja najpierw skończę jeden projekt i chyba coś pokombinuję z sf'em.
Może przez ten czas coś się uspokoi.
A jak nie to po prosu udostępnię za free na mpc :)

Opublikowano

pewnie są zakazane nawet 555 mi odpisali :

Prywatne serwery są zakazane. Każdy użytkownik, który zdecyduje się na założenie prywatnego serwera musi liczyć się z poważnymi konsekwencjami, jakie mogą zostać wobec niego wyciągnięte. 

Opublikowano

czyli lepiej nie stawiac serwera na żadnej wersji 

nigdy nie można było stawiać serwerów prywatnych , możesz postawić na własne ryzyko ale jak nie chcesz ryzykować to nie stawiaj jak na razie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...