Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dofus 1.29 (prywatny server w oldschoolowym wydaniu)

jpan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logodofus2.png

Witaj jeśli lata temu grałeś w dofusa i obrzydł Ci z powodu patcha 2.0 z chęcią byś przypomniał sobie stare dobre czasy wg mnie w najlepszym wydaniu lub po prostu lubisz Tactyczne MMORPG z rozwiniętym systemem profesji / klass / pvp / pve zapraszam na francuski prywatny server działający własnie na patchu 1.29.

Dlaczego server francuski ? Dofus jest grą która swoje początki ma własnie tam a do tego jest we francji bardzo popularna minus tego wyszstkiego jest taki ze pliki serverowe w 90% sa po francusku i nie ma zadnego dobrze działającego servera angielsko języcznego niestety...

Co oferuje nam server Abrak?

Jeśli chodzi czysto o grę :

3 Realmy z expem odpowiednio x1 / x3 / i heroic (postac jak zginie konczy tam zabawe x8 )

Parę komend usprawniających rozgrywkę miedzy innymi .start .shop .bank

Miejscówkę gdzie znajdują się shopy z itemkami do 60lvla ( tak by na poczatku było troszke łatwiej przypomnę max lvl to 200) po 60 wyszstko kupujemy od innych graczy bądz sami dropimy matsy i craftujemy.

NPC do resetowania statystyk / skilii

Działający w 99% kontent z tego co mi wiadomo jest bug albo dwa (przynajmniej ja narazie nic nie doświadczyłem )

Oczywiscie to co zawiera standardowy content masa potworów długich dungeonów i zabawy na wiele godzin :)

Link do strony : https://abrak.fr/

Tworzenie konta i instrukcje jak zagrać:

Na stronie głownej wciskamy NOUS REJOINDRE i wykonujemy kolejne etapy.

Etap 1 to stworzenie konta na servisie abrak.fr
Etap 2 stworzenie konta do gry, jedno servisowe konto moze miec wiele stworzonych kont do gier co pozniej pomaga w multiboxingu albo VIP koncie (vip nie daje zadnej przewagi nad graczami mozna zdobyc za votepointy )
Etap 3 sciagamy klienta z opcji po lewej stronie.

Po zainstalowaniu gry i odpaleniu klienta mozliwy bug trzeba zrestartować klienta , po stworzeniu nicknameu dla konta w grze tez trzeba resnąc klienta potem juz wszystko bedzie sprawnie dzialac.

Jesli chodzi o populacje server ma naprawde sporo graczy jest tez polska gildia na serverze ASC...(teraz nie paietam całej nazwy) jest to server x3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...