Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top/Jungler do 4,8k IP

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję postaci do 4,8 IP. Zastanawiałem się nad Irelią & Fiorą na Topa, oraz Hecarimem na jungle. Chyba, że polecicie coś innego z dość łatwą/  średnią mechaniką bo nie chce mi sie bawić w mainowanie :D Pozdrawiam. Moje elo to średnie / niskie goldy.

Opublikowano

Moze mojego maina Irelie ? raczej nikt jej nie kontruje latwo jest ograc takich jaxow dariuszow i nasusow a oni podobno sa na nia najlepsi

×True Dmg dzieki "W"

×Tankowata

×Doskok do miniona dzieki "Q" moze sluzyc jako ucieczka i jako dogonienie przeciwnika jak zabijesz przeciwnika to odnawia sie 35pkt many i caly CD (Kosztuje 50/70many) dzieki temu mamy farme jak nasus no moze troche latwiejsza

×Duzy Lifesteal dzieki "W"

×Ulti ktore czesto sluzy tylko do farmienia i przywrocenia sobie hp ale takze uzyteczne do dobijania fragow

×Stun na "E" jak przeciwnik ma wiecej procent hp niz my lub tyle samo a tylko slow jak my mamy wiecej hp i zadaje dodatkowo troche dmg

×Pasywka ktora jest slaba bo tylko zmiejsza czas oslabien wiec troche lipa

Irelia wygrywa linie na tankow i na assasinow zrobiona pod tanka ma na kilka "aa" przeciwnego adc

irelia ma dobre early jak i late game na 18 lvl pod life steal robi solo barona a pod tanka mozna rzucac sie na 3 i jest szansa zrobic triple killa

Opublikowano

Irelia jest dosyć fajnym pickiem jeśli Cię interesuje. Jest zbalansowana między obrażeniami, a wytrzymałością dlatego trzeba grać rozważnie. Przeciwni carry nie mają przeciwko niej szans w walce 1v1, posiada do tego slow/stun w zależności od HP, clearwave na R, w walce z przeciwnikiem nie jest aż tak bardzo użyteczne ale zawsze zrobi jakieś obrażenia. Radzi sobie dosyć dobrze w obecnej mecie, może nie jest najlepszym pickiem lecz jest fun to play. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...