Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fajną Grę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

allonds onliine

dosc fajna rosyjska produkcja

Jak już to Allods.

Ta gra nie ma nic do zaoferowania poza questami i w sumie dobrą grafiką, naciąganie na wątek fabularny itp...

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Metin sam w sobie jest nudny ale grając z ISem na nowym serwerze, umiejąc grać wbijasz w tydzień 70lvl i masz fajną gildie ;) Ja po to grałem, wielokrotnie byłem w topkach serwerów i grałem dla kolegów z gildii, bo żal było ich opuszczać. W tą grę można grać albo próbować grać i tyle mam w tej kwestii do powiedzenia. Aczkolwiek podejście firmy GameForge do tej gry jest godne pożałowania - Polaczki dostaną questa/mape/wierzchowce raz na 2-3 lata i się cieszą to chyba coś tu jest nie tak >.<

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ale to waży wszystko z patchami z 8GB/Nie Moge Sobie Pozwolić NA AŻ Takie DUzie wagi bo necik padnie jak mół na pustyni :D

Opublikowano

Moja rada wbijasz tutaj

http://www.mmorpg.org.pl/

szukasz gierki waga taka jak Cię interesuje czytasz coś, oglądasz filmiki.Ściągasz oceniasz coś znajdziesz :P.

Opublikowano

Twelve Sky.Angielska gierka ale bardzo wciągająca :)

Mało kto o tym pewnie słyszał.Ja tam miałem 20 lvl :)

Nie wbija się w parę minut i dlatego jest spoko

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Prawda jest taka, że każda gra jest taka sama. Runes of Magic to WoW, 4story to WoW, Lineage też podobny do WoWa. W co byś nie grał to i tak gra będzie WoWopodobna bo na nich się teraz koreańczyki wzorują...

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@UP ma racje.

Wszystkie gry ktore podaliście skierują się do jednej gry a mianowicie ,,WoW,, ;0

Ja polecam :

LIneage,RoM,Aion,4Story

PS.ROM najlepsze

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Aion odpada, Lineage też opdada bo autor płacze nt. wagi instalki gry.

Aion nie ma nic dobrego do zaproponowania. Ten cały Abyss to jeden wielki shit, pvp w powietrzu też sprowadza się do tego że latasz za runnerem i hotkeye 1,2,3 :/

Na chwilę obecną tylko WoW jest grą MMO praktycznie idealną, lecz czekam na Star Wars The Old Republic które na szczęście będzie płatne ;)

4Story ? bez komentarza, najgorszy klon WoWa jaki widziałem. Nie dość że są bardzo wkurzające hacki do tej gry to na dodatek po wyłączeniu 4S i włączeniu Runes of Magic zauważyłem jakim badziewiem jest 4S

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...