Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie krzesło kupić?

Ytrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad tym krzesłem, ale nie podobają mi się podłokietniki. Korzystał ktoś kiedyś z takiego lub podobnego krzesła? Budżet mam 400 zł i chcę tylko żeby jakoś wyglądał i żeby przód miał materiałowy, nie z eko skóry.

Opublikowano

Mam taki sam fotel, ale czerwony. Nie mam co do niego zastrzeżeń a same podłokietniki są wygodne, bo chyba o to chodzi w fotelu. Moim zdaniem nie wyglądają aż tak źle.

Opublikowano

Nie ma możliwości, żebym "przetestował" wszystkie krzesła, ale sam zakładałem o tym temat i ten model pojawiał się najczęściej w proponowanych i naprawdę masa ludzi mi go polecała. Według mnie dobra cena i na pewno gdybym się nie zdecydował na coś kosztowniejszego, to wybrałbym ten, bierz. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gdzieś kiedyś mój zad na tym siedział. Dla mnie podłokietniki były niewygodne - za krótkie. Lubię się rozpychać, nawet łokciami. :P Jak nie masz adhd w tyłku to może ci wystarczą takie. ^_^­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

To jakieś gówno nie kupuj tego tylko dlatego że wygląda jak te "dxracing" gówna za przeproszeniem. Kup Sobie coś w tym stylu BSB004_01.jpg

No, super. Teraz podlinkuj, bo wątpię żeby z tym krzesłem zmieścić się w 400zł.

Opublikowano

To jakieś gówno nie kupuj tego tylko dlatego że wygląda jak te "dxracing" gówna za przeproszeniem. Kup Sobie coś w tym stylu BSB004_01.jpg

Tak się wetnę.. http://allegro.pl/fotel-biurowy-obrotowy-skora-eko-tilt-bujanie-i5214966214.html#thumb/1 Dla mnie już takie lepsze by było niż to, które autor pokazuje. Ale to ze względu na te podłokietniki. 

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Kup takie żeby w rzyć było miękko ;)

NobleChairs'sy są spoko ale raczej 300 euro Cię nie zachęci xD kup te co zdj dali wyżej ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Tak się wetnę.. http://allegro.pl/fotel-biurowy-obrotowy-skora-eko-tilt-bujanie-i5214966214.html#thumb/1 Dla mnie już takie lepsze by było niż to, które autor pokazuje. Ale to ze względu na te podłokietniki. 

­

Autor nie chciał eko skóry.

A powinien być? Napisałem, żebyś podał link.

Opublikowano

Gdzieś kiedyś mój zad na tym siedział. Dla mnie podłokietniki były niewygodne - za krótkie. Lubię się rozpychać, nawet łokciami. :P Jak nie masz adhd w tyłku to może ci wystarczą takie. ^_^­

No i właśnie o to chodzi bo ja sobie czasem lubię usiąść "na leżąco" i wtedy potrzebne są trochę dłuższe podłokietniki. Ale nigdzie nie mogę takiego krzesła znaleźć, bo wszystkie z eko skóry :/ moje aktualne podłokietniki mają 20 cm, są zaokrąglone na końcach i jakieś 10 cm odsunięte od oparcia, wręcz idealne. A te krzesło do którego dałem link ma idealnie płaskie podłokietniki co może być niewygodne i powodować odciśnięte linie i otarcia.

To jakieś gówno nie kupuj tego tylko dlatego że wygląda jak te "dxracing" gówna za przeproszeniem. Kup Sobie coś w tym stylu 

Ja na te wszystki "rejsingi" czy inne drożyzny nawet nie patrzę bo wszędzie ta cholerna eko skóra D:

W zasadzie kupiłbym to krzesło ale jako że sklep mało znany to poczytałem opinie. Ogrom negatywów, wolę nie zamawiać nic w tym sklepie.

Przeczytałem opinie w kilku sklepach + allegro. Wszędzie są negatywy że krzesło się rozpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...