Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Healer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zrobiłem talenty kupiłem glyphy itp.Ale mam pytanie co do czarów. Przeszukałem różne poradniki lecz nigdzie nie mogę znaleźć jakie czary używać i na kogo.Mam paladyna i gdy trenuje na kumplu to mana mi spada błyskawicznie. Prosiłbym gównie o wytłumaczenie używania speli i jak wygląda sprawa z maną. Wersja dodatku 3.3.5 WOTLK

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na wotlku miałeś kilka  poziomów każdego spella, czyli miałeś 4 poziomy Flash Heal do dyspozycji. I tutaj masz dwa sposoby. Pierwszy sposób (moim zdaniem najlepszy) to leczenie małymi poziomami, czyli utrzymujesz przy życiu twojego znajomego ciągle przy wysokim poziomie życia, a jeśli twój kolega spadnie na niski poziom życia to leczysz wysokim poziomem. Drugi sposób to taki, że leczysz samymi wysokimi poziomami. Czyli leczysz swojego znajomego dopiero wtedy, gdy ma mało HP. Poziomy spelli działają tak, że mały poziom szybko się castuje, mało zabiera many i mało leczy, za to duży poziom długo się castuje dużo zabiera many i dużo leczy. Tak jak wspomniałem najlepszy jest sposób pierwszy, bo cały czas kontrolujesz życie swoich znajomych z teamu i lepiej kontrolujesz manę.  Polecam ustawić sobie  na pasku actionbars kilka poziomów jednej mocy (np.: 2 i 4). Jaką klasą grasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...