Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem, ale chyba nie tylko RADS

witamamproblem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam Problem, mam problem.

Wstaje dzisiaj rano z wielką ochotą rozegrania gry w świecie summoner's rift. Niestety..... Po odpaleniu gry czekam z pół minuty(??) kiedy logo League of Legends znika i pojawia sie RADS ERROR. 7MKQk.png (pewien znany wam wielku błąd. Dodam, że gdy podczas oczekiwaniu na błąd klikne na logo League of Legends wyskakuje błąd "Problem PVP.net Patcher Kernel przestał działać" którego skrina nie wkleje, a dlaczego dowiecie w dalszej części mojego posta. Moja chęć zagrana w L o L była ogromna więc przez dosłownie pare godzin zrobiłem dosłownie wszystko co możliwe, wszystkie poradniki żeby to naprawić, niestety bezskutecznie  :( . Moja złość i żal doszedł zenitu i sięgnąłem po najbardziej radykalny środek - PRZEINSTALOWANIE GRY. Łza w oczku się kręci kiedy myślalem ale będę musiał czekać az gra zaaktualizuje się po re-instalacji, ale mówie TRUDNO jak trzeba to trzeba. No to wchodzę na strone lola chce pobrać gre 3SOBU3X.jpg i wiecie co? NIE DA SIE. Po kliknięciu na ten jakże aktrakcyjny baner nic nie dzieje się przez jakieś pół minuty po czym wyskakuje n5dwI9U.jpgRozumiecie? nie moge nawet pobrać instalki. Dlatego własnie nie mogłem wrzucić tuten skrina z tego błędu PVP.net Kernel gdyż nie moge nawet od nowa zainstalować gry! Dodam, że gdy odpuściłem sobie grę chciałem sciągnać inną aplikacje i wiecie co? To samo co powyżej " Witryna jest nieosiągalna" no po prostu szok nigdy nie spotkałem się z niczym bardziej dzwinym i nie trzymającym się zadnego sensu. Siedzę nad tym pół dnia i po prostu nic nie da się zrobić. Kompletnie szaleństwo. Błagam MPC-maniacy POMOŻCIĘ!!!

Opublikowano

Wejdź w IP swojego routera (przypuszczam że to domyślnie 192.168.1.1) zaloguj się (hasło i login to zwykle admin). Wejdź w zaawansowane/zapora sieciowa i ustaw na najniższy poziom (ok) i sprawdź czy działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...