Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto sprzedać to konto?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedałeś za dosyć dużą kwotę, podbitą pewnie za samą dywizję. Myślę, że warto.

Taka uwaga do osób, które wypowiadają się poniżej. Pamiętajcie, że cena za jaką możemy sprzedać swoje konto nigdy nie będzie równa wartości pieniędzy włożonych w to konto. Popatrzcie sobie na allegro, lepsze konta sprzedawane są po niższych cenach. 

Btw. http://www.mpcforum.pl/topic/1385002-prośby-o-wycenę-konta/W tym temacie bardziej byśmy Ci pomogli.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

A żałujesz tego co zrobiłeś? Mając 41 skinow to na pewno wydales więcej niż 350 zł i do tego D1 a taka dywizja nie jest łatwa do wbicia. MOIM ZDANIEM ta cena jest zbyt niska jak na takie konto.

Opublikowano

C*****o stary ja za czystego diaxa ktroy ma 1 run page pelny i 25 postaci i 3 skiny sprzedalem za 80 zl dwa razy. Jak by ktos ci doplacil te 70 zl to jeszcze nice deal ( moze kiedys odzyskasz :^) )

Opublikowano

Myślę, że warto. Zależy też jakie te skiny były, ale jak na konto w lolu to dość dobrze sprzedałeś.

Opublikowano

Swoje P1 62 skiny starałem się sprzedać na allegro za 250 zł przez ok. 2 miechy bez skutku, dopiero za 150 poszło :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

powiem tak, skinow zadnych legendarnych nie bylo a w konto sam wlozylem 200zl (sam kupilem za 2 dychy)

+ prawdopodobnie zglosze sie do supportu z proba odzyskania konta po czasie :^)

Opublikowano

Jeśli jest pierwszym właścicielem konta - odzyska.

Już odzyskałeś? W taki sposób zarabiasz sobie na niewinnych ludziach? ^^ Mam nadzieję, że ktoś Ci w końcu utrze nosek.

xdnXBJo.png

Opublikowano

@Enobaria ciekawe jak? Pojdzie na policje? xD

Ja mysle ze warto, to duza cena. Nie patrz na to ze na skiny wydales wiecej - trudno znalezc kupca ktory zaplaci 350, a jeszcze powyzej to pewnie nie znajdziesz

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Hahaa, pozdrawiam kupiłe smurfa za 2 dychy, wszystko udokumentowałem,  za 2 dni nie mogę sie zalogowac, wysłałem do supportu, i koles stracił wszystkie konta :)

Ps: Tak, wiem, normalnie straciłby tylko to jedno, ale miałem dowody, że chciał sprzedać swoje główne d4, RIOT sprawdził, i się okazało, że już były na niego skargi o próby oszustwa, także ten, powodzenia, do czasu, :p

A od 350zł to już jest drobn kradzież więc, jesli sprzedałeś na allegro, a koleś wie o co biega, to masz fajnie :P

Od czzterech miesięcy, nikt nie gra na jego koncie, riot nie chciał mi podać informacji, na ten temat, ale zgaduje, że właśnie tak się stało ;p

Opublikowano

nie sprzedawalem na allegro ani zadnej polskojezycznej stronie i nigdy nie oszukalem nikogo na hajs - odzyskalem gdy mi je na prawde skradziono 

Opublikowano

powiem tak, skinow zadnych legendarnych nie bylo a w konto sam wlozylem 200zl (sam kupilem za 2 dychy)

Sprzedasz konto i sobie je tak po prostu odzyskasz po jakims czasie? zero wstydu, zero honoru

Uciac pindola to za malo. Tylko podludzie sa zdolni do czegos takiego.

Cena nawet dobra zwazywszy na to, ze nie ma zadnej legendarki czy ultimate skina

­

Opublikowano

Czekaj bo ja nie wiem czy dobrze zrozumiałem tresc twojego posta, nie jestes pewny czy "opierdolić" ziomeczka na  350 zloty, czy jednak wyciagnac więcej, i odzyskać konto po czasie tak ? zgiń, przepadnij, opusc to forum, o ile pamiętam scammerzy na tym forum  nie są mile widziani.

ps. sorry za przekleństwo ale aż krew się gotuję jak się czyta takie cos.

Opublikowano

Sprzedałeś za dosyć dużą kwotę, podbitą pewnie za samą dywizję. Myślę, że warto.

Taka uwaga do osób, które wypowiadają się poniżej. Pamiętajcie, że cena za jaką możemy sprzedać swoje konto nigdy nie będzie równa wartości pieniędzy włożonych w to konto. Popatrzcie sobie na allegro, lepsze konta sprzedawane są po niższych cenach. 

Btw. http://www.mpcforum.pl/topic/1385002-prośby-o-wycenę-konta/W tym temacie bardziej byśmy Ci pomogli.

Za mało imho, 350 zl? Za d1? xD Za sama dywizje powinno byc 300$+, jakbys sprzedal za 350 EURO no to worth w sumie, nastepnym razem sprzedawaj na zagranicznej stronie :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ale tu sa niemili ludzie :(

nie mam zamiaru nikogo opierdalac na konto, spokojnie lmao

kupie smurfa i sprzedam kolejne

Typie co ty pierdolisz ze nie masz zamiaru opierdalać kogoś na konto 

Może i jesteśmy niemili ale k***a mamy honor 

Opublikowano

napisalem prawdopodobnie bo sam nie jestem pewien, no ale raczej w sumie to wisi mi to konto i tak moge kupic inne lol albo w ogole porzucic te gre xD

spokojnie rycerze w lsniacych zbrojach

Za mało imho, 350 zl? Za d1? xD Za sama dywizje powinno byc 300$+, jakbys sprzedal za 350 EURO no to worth w sumie, nastepnym razem sprzedawaj na zagranicznej stronie :v

skoro tak myslisz :/ sprobuje nastepnym razem za taka cene jak pojdzie to ci odpale cos xD

Opublikowano

Hahaa, pozdrawiam kupiłe smurfa za 2 dychy, wszystko udokumentowałem,  za 2 dni nie mogę sie zalogowac, wysłałem do supportu, i koles stracił wszystkie konta :)

Ps: Tak, wiem, normalnie straciłby tylko to jedno, ale miałem dowody, że chciał sprzedać swoje główne d4, RIOT sprawdził, i się okazało, że już były na niego skargi o próby oszustwa, także ten, powodzenia, do czasu, :p

A od 350zł to już jest drobn kradzież więc, jesli sprzedałeś na allegro, a koleś wie o co biega, to masz fajnie :P

Od czzterech miesięcy, nikt nie gra na jego koncie, riot nie chciał mi podać informacji, na ten temat, ale zgaduje, że właśnie tak się stało ;p

bajki zostaw innym, a nie tutaj.

wyslales im dokumentacje zakupu konta w lolu i ci pomogli?

gdybys troche myslal i przeczytal regulamin, to jest tam napisane, że kupowanie/sprzedawanie kont jest zabronione i podlega banowi.

@topic

cena jak najbardziej na + dla ciebie, gratulacje, że ci sie udalo znalezc kupca :D

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...