Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping w cs:go

SwagCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien nietypowy problem na który nigdzie nie mogłem znaleźć pomocy. Otóż problemem jest skok pingu w cs'ie, a mianowicie po pewnym czasie. Problem raczej nie leży po stronie internetu, ponieważ przeglądać strony internetowe moge przeglądać z duża prędkością dłuższy czas i nic nie zwalnia, natomiast gdy wejdę w grę, dajmy na to na Wyścig zbrojeń ( problem występuje na wszystkich trybach gry ) i da się pograć tak około 10 min, na pingu około 60, natomiast po tym czasie ping gwałtownie rośnie do 996 i nic nie da się zrobić. W sieci jest tylko mój komputer i nie jest niczym zakłócany. Aby ponownie pograć to 10 min ( nie zawsze ) musze zrobić restart routera aby ponownie to działało. Próbowałem reinstalacji cs'a ale bez skutku. Mam nadzieje że jakoś uda się rozwiązać ten problem. 

Opublikowano

Spróbuj użyć programu WTFast kiedy go używałem była darmowa licencja na 14 dni teraz już jest chyba płatny ale opłacalny. Musisz sam sprawdzić.

Opublikowano

Sprawdź czy twój internet nie gubi pakietów.

Przeprowadź test na speedtest'cie i daj rezultat tutaj.

Radziłbym przeskanować komputer jakimś programem antywirusowym, sprawdź czy nie masz jakiś "nieznanych" programów w Panelu Sterowania etc.

Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za pomoc, okazało się jednak że karta sieciowa jest uszkodzona i przez to ten ping i problemy. Przy przeglądaniu internetu nie dawało to o sobie znać ponieważ do tego jakieś prędkości zawrotne nie są potrzebne jak i dobry ping. Jeszcze raz dzięki, problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...