Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH/DMG na Argentusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jaka jest przyjemność w grze na cheatach.... Nauczcie się w końcu grać uczciwie 8 letnie dzieciaczki, które płaczą jak ich ktoś zabije... ŻAŁOSNE :/

Opublikowano

Nie wiem jaka jest przyjemność w grze na cheatach.... Nauczcie się w końcu grać uczciwie 8 letnie dzieciaczki, które płaczą jak ich ktoś zabije... ŻAŁOSNE :/

Nie chodzi mi tutaj o PVP a dungeony. Zacząłem od nowa grę na swoim 255 bez eq, wszystko od zera robiłem. I nie mam tak rozbudowanego eq aby dać sobie spokojnie radę ubić metka na orkowym. Dlatego szukam kogoś kto by zrobił dmg lub wh.

Opublikowano

Drogi użytkowniku, gracze tu przychodzą by zdobyć wspomagacze i nie zamierzają słuchać twoich płaczów że ,,jaka to przyjemność grać na cheatach..., żałosne" . Ludzie po prostu się nudzą i tyle więc znajdują sb coś by się nie nudzić. Więc powtarzam, jak chcesz narzekać to sb idź na http://www.mpcforum.pl/forum/64-metin2/ i tam się żal. Skończyłem

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...