Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak odpowiedzi

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

mam od dzisiaj tak ze jak chce wlaczyc lola i jest to logo League Of Legends to ono jest jakies 1min po czym wyskakuje brak odpowiedzi.. wczoraj wszystko ladnie dzialalo

jakues porady?

8kHod.png

Opublikowano

Ja mam ten problem przy starcie systemu naszczescie tylko czasami. U mnie wystarczy uruchomić jeszcze raz klienta i kliknac "Tak" jak pojawi sie informacja czy chcesz zamknac aktualny klient i uruchomić nowy.

Opublikowano

eh...

mowie jeszcze raz

odpalam lola - jest napis leagueoflegends - sekunde po tym za napisem lol jest czarny ekran - brak odpowiedzi - jak poczekam pare minut wyswietla sie informacja ze firewall blokuje polaczenie - mam wylaczonego antyvira/zapore etc wszystko aktualne (visuale/netframework)

Defregmentacja nic nie daje kolego @2up

8kHod.png

Opublikowano

U mnie to samo. Wczoraj było jeszcze wszystko git, dziś chce odpalić i nie da się... odinstalowałem, pobrałem na nowo i to samo. 

Opublikowano

U mnie to samo. Wczoraj było jeszcze wszystko git, dziś chce odpalić i nie da się... odinstalowałem, pobrałem na nowo i to samo. 

Miałem rano to samo, po 4 próbach zaczęło działać.

Hello there.

Opublikowano

Miałem rano to samo, po 4 próbach zaczęło działać.

Tak u mnie tez rano nie trybilo i dopiero za ktoryms razie sie uruchomilo lecz teraz wcale sie nie chce wlaczyc s

@Voraz96 a powiedz mi czy mozesz wejsc na strone

http://l3cdn.riotgames.com/releases/live/system/rads_user_kernel.exe.version

Z tej strony launcher pobiera plik rads_user_kernel.exe.version i po tym sie odpala glowny ze tak powiem launcher (tam gdzie kliksz play)

=Aktualizacja v1=

Dobra. Znajomy pobrał ta version z tej stronki riotu i wrzucil mi na hosting..

Przeszukujac foldery w Lidze trafilem na plik system ktory sie znajduje w Dysk:\RiotGames\RADS\system a w nim jest takie cos:

DownloadPath = /releases/live
DownloadURL = l3cdn.riotgames.com
Region = EUW

Zeby launcher sie uruchomil to ze tak powiem przed launcher musi pobrac wersje launchera od riotu czyli stad:

http://l3cdn.riotgames.com/releases/live/system/rads_user_kernel.exe.version

a ja na tej stronce mam "Serwer potrzebowal zbyt wiele czasu na odpowiedz"

wiec pomyslalem zeby zrobic na jakims free hostingu idealnie podfoldery jak ma rito i po prostu wrzucic ten plik i zmienic linki w tym pliku..zobaczymy czy sie uda

=Aktualizacja v2=

Dobra zrobilem konto na cba i utworzylem podfoldery idealnie tak samo jak ma rito czyli:

Rito:

http://l3cdn.riotgames.comreleases/live/system/rads_user_kernel.exe.version

Moje:

folxriotrepair.cba.pl/releases/live/system/rads_user_kernel.exe.version

Zmienilem linijkiw pliku Dysk:\RiotGames\RADS\system\system na

DownloadPath = /releases/live
DownloadURL = folxriotrepair.cba.pl
Region = EUW

Lecz launcher niby sie wlacza ale sie zamyka (nie ma braku odpowiedzi ani problemu z HTTP)

No coz lece kucowac dalej moze cos wykminie

8kHod.png

Opublikowano

Dwie godziny temu męczyłem się, żeby pobrać z ich strony i dopiero po jakimś czasie się pobrało... teraz znów nie działa mi ten link. 

Opublikowano

Dwie godziny temu męczyłem się, żeby pobrać z ich strony i dopiero po jakimś czasie się pobrało... teraz znów nie działa mi ten link. 

Spróbuj włączyć to z VPN jakimś. ZenMate ma darmowe premium na 3 mies.

Hello there.

Opublikowano

Wchodzisz w Windows -> System32 -> drivers -> etc ; edytujesz notatnikiem plik hosts

I na samym dole wklejasz:

195.12.225.73 l3cdn.riotgames.com

Zamykasz, zapisujesz -> normalnie odpalasz. :)

Dziękuje za uwage.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Już mniejsza z tym, bo jakoś pobrałem i zostawiłem tą instalke na dysku, lecz już drugi raz gierka nie chce się patchować... nie ogarniam

Opublikowano

Spróbuj włączyć to z VPN jakimś. ZenMate ma darmowe premium na 3 mies.

zenmate tylko go pobierze ale launcher i tak sie nie odpali xD przynajmniej mi

zaraz sprawdze metode Diabla jak nie zadziala to pobiore cyberghosta i odpale launcher po czym go wylacze i moze tak bede mogl klikac 

@Edit

metoda z host nie dziala :D 

ani launcher ani stronka z tym plikiem nie odpala sie

czas pobrac jakiegos cyberghosta i wlaczyc launcher po czym wylaczyc cybera i klikac na normalnym internecie 

8kHod.png

Opublikowano

Mi metoda Diablo pomogła, jak narazie się patchuje, zobaczę czy potem klient się odpali i będę mogł wejść do gry. Dam znać jak coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...