Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromne lagi w mieście

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Napiszę najzwięźlej jak się da.

Komputer:

ASUS GTX 560 DirectCU II OC!

AMD Phenom II x4 940 3,0 Ghz

8 GB Ram

ASUS M3n78-vm

Windows 10 64 bit.

Nie chodzi tu o ping, a o FPS. Wchodzę np. do miasta m1 ch1 na jakimś dużym serwerze i mam jakby 2-3 FPS max. potem jak uda mi się już uciec to mam z 10-12 FPS nawet daleko poza miastem. Bawiłem się ustawieniami ale nie pomogło. Próbowałem odpalać na full screen i zwiększać priorytet i też nic. Ustawiłem "GPU" zamiast "Auto" i też nic. "CPU" wywala straszne artefakty. Sterowniki do komputera wszystkie zaaktualizowane.

Nie mam pojęcia o co może chodzić. LoL chodzi na ultra w full HD, GTA V chodzi na Wysoko/średnich w 1080p, a ten shiet nie chce współpracować?

O co tu może chodzić? Przecież inni nie mają tego problemu, a sam kiedyś nie miałem.

4043121350.png

Opublikowano

Metin to strasznie niezoptymalizowana gra, nawet na najlepszych komputerach występują lagi i nie jest to wina użytkownika lecz clienta. Spróbuj użyć jakiś programów jak np gamebooster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...