Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa klasa

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Dzisiaj zostanie/został dodany guide co do ninjy. Możliwe, że za jakieś 2 tyg będzie juz dodana na NA.

@Edit 

Jest już info na stronie na, 17 będzie już ninja na NA.

75775358773159538492.png

Opublikowano

jest powód żeby wrócić do tery szkoda ze nadal brak endgamu

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

jest powód żeby wrócić do tery szkoda ze nadal brak endgamu

co k***a? przepraszam za wyrażenie, ale jeżeli TERA nie ma endgame'u, to ja jestem bogiem świata XDDDD

Opublikowano

Jeśli dla ciebie end game to pvp to ok mam 6 postaci na 65 lvl a po zrobieniu setów oprócz pvp gówno do roboty 

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Jeśli dla ciebie end game to pvp to ok mam 6 postaci na 65 lvl a po zrobieniu setów oprócz pvp gówno do roboty 

No właśnie, zrobienie setów to endgame, endgame zaliczany jest od maksymalnego lvla, na zrobienie całego starfalla i pobocznych setów na pewno stracisz ponad 1,5 roku. To ofc, że w każdej grze nie ma co robić po osiągnięciu czegoś, zawsze możesz każdą postać zrobić na diaxa, zajęcie jest fajne :)

Opublikowano

A jak sprawa wygląda jeżeli chodzi o eu?

Kiedy tam zostanie dodana nowa klasa?

Ogólnie to chodzą ploty, że będzie jakoś na początku wakacji, spodziewaj się jakoś do max 10 lipca.

Opublikowano

Na EU poczekasz sobie az sie rozlozysz na Failforge nie mozna liczyc pewnie tak jak kolega napisal 2 miechy pozniej niz na NA, nawet mi nie szkoda graczy EU w tym momencie sami wybrali takiego wydawce. na NA nowy patch z nijna i Contentem wychodzi 17 Maja czyli w najblizszy Wtorek, Enmasse rozdaje juz darmowe sloty na nowy klase. Ciekawy jestem jak puste bede serwery na EU jak gracze zaczna przechodzic na NA aby pograc na nowym patchu. 

Opublikowano

Na EU poczekasz sobie az sie rozlozysz na Failforge nie mozna liczyc pewnie tak jak kolega napisal 2 miechy pozniej niz na NA, nawet mi nie szkoda graczy EU w tym momencie sami wybrali takiego wydawce. na NA nowy patch z nijna i Contentem wychodzi 17 Maja czyli w najblizszy Wtorek, Enmasse rozdaje juz darmowe sloty na nowy klase. Ciekawy jestem jak puste bede serwery na EU jak gracze zaczna przechodzic na NA aby pograc na nowym patchu. 

czej, co? z tego co wiem to ty też zakładałeś temat czy EU czy NA i byłeś wielce przekonany do EU, ale to ja zmieniłem twoje zdanie, co za hipokryzja, damn

Opublikowano

czej, co? z tego co wiem to ty też zakładałeś temat czy EU czy NA i byłeś wielce przekonany do EU, ale to ja zmieniłem twoje zdanie, co za hipokryzja, damn

ogolnie to jest ciezki temat gram na NA serwer TR - PVE na EU wchodze raz na pare dni popatrzec co sie dzieje. Na NA mimo ze gra sie bardzo przyjemnie czuje sie po prostu osamotniony do dzis zaden Polak sie nie odezwal a wiec na TR raczej Polskiej Gildi nie ma, gram solo uzywajac IM co nie raz bywa mega denerwujace jest to jak rzut kostka trafisz na odpowiednich ludzi i skonczycie dunga albo trafisz na debili co nie ogarniaja taktyk i po pierwszym bossie opuszczasz party tracac na tym wejscie na dunga. W gildi czulbym sie pewniej i gralo by mi sie przyjemnie w ojczystym jezyku, do angielskich nie ma co wchodzic bo moj angielski jest na poziomie rozumiem ale gadac nie potrafie, ewentualnie moge grac z Niemcami bo to moj drugi jezyk ktorym posluguje sie tak dobrze jak Polskim (No tak jak mieszka sie i pracuje w Niemczech od 6 lat). jak wchodze na EU to Polakow jest pelno co chwile kogos spotkasz gildi tez nie malo tam jest latwiej znalesc ekipe no ale co z tego skoro EU jest o wiele gorsze od NA. Tak wiec zostalem na NA z nadzieja ze cos sie zmieni, puki co zabijam tylko BAMY na IoD i robie wszystkie daily dziennie dla MWA skrzynkek, T8 seta uzbieralem jakis tydzien temu pare ale nie oplaca sie w niego teraz nic wkladac poniewaz od jutra to bedzie nic innego jak shisma 2.0 i tracenie materialow na rolle i enchant beda o wiele latwiejsze do zrobienia po ninja patchu. Ewentualnie jak nie znajde gildi na tym serwie nie zostanie mi nic innego jak transfer postaci na serwer gdzie znajde ludzie chetnych do gry. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...