Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z G5

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wbiłem wczoraj gold V, niestety przegrałem 3 gierki(jedna loss prevented) więc można powiedzieć że dwie, jak to teraz jest, mogę spaść? Czytałem że można spaść normalnie, i czytałem też że do póki nie wygram jednej gry w gold v to nie spadne, jak to jest? :D

Opublikowano

Jak miałeś promo z silvera 1 do golda 5 Musiałeś wygrać 3 na 5 .Teraz zależy jak je zagrałeś jeśli 3 pod rzaď wygrałes a teraz 3 przegrałeś to jeszcze 3 przegrasz i spadek.Jeśli 3 wygrałeś a 2 przegrałeś i teraz po tych 3 przegranych możesz jeszcze przegrać 1 i spadek.Jeśli się mylę proszę mnie poprawić.

Opublikowano

Nie spadniesz jeżeli nie wygrałeś ani 1 gry. A po za tym, co to wgl jest za teoria xD po prostu wygraj następną?

Opublikowano

Siema, wbiłem wczoraj gold V, niestety przegrałem 3 gierki(jedna loss prevented) więc można powiedzieć że dwie, jak to teraz jest, mogę spaść? Czytałem że można spaść normalnie, i czytałem też że do póki nie wygram jednej gry w gold v to nie spadne, jak to jest? :D

Sporo zalezy od twojego mmr, ale jesli chodzi o V dywizje (np gold 5) to spokojnie mozna spasc przegrywajac 2-3 mecze. Gdy masz na przyklad G4 0 LP to wystarczy jedna gierka zeby spasc 

A jesli chodzi o loss prevented to ta gra sie nie zalicza

­

Opublikowano

A moim zdaniem liczy sie MMR tutaj tylko i wylacznie, polecam sprawdzać jego stan na stronie op :)  Ale czy na 100% da się spaść z golda, tego nie wiem.

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Dzięki, może jakoś uda się tego uniknąć, wskoczyłem na chwile na 30 punktów ale znowu zero, jakoś nie idzie na razie, nie trafiają się dobre teamy, ale nie ma co tiltować, każdy może mieć gorszy dzień. Do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...