Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przeinstalować serwer VPS na Minthoscie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak byłem w mintsie, miałem 3 formaty za darmo za 4 już się płaciło ileś tam zł a ile to nie wiem bo nie wykorzystałem 3 razy.

Gość Lajk™
Opublikowano

25zl. Jeśli nie miałeś reinstalli to pisz, albo poczekaj na innego gościa bo tam jest jakiś frajer co cały czas o hajs pisze.

Opublikowano

25zl. Jeśli nie miałeś reinstalli to pisz, albo poczekaj na innego gościa bo tam jest jakiś frajer co cały czas o hajs pisze.

aa nie bo właśnie inni nie piszą o hajs tylko jeden ciągle o kasie .

Gość Lajk™
Opublikowano

Wiem. Musisz wypatrywać. Bodajże Michał za darmo reinstall robi

Opublikowano

Wiem. Musisz wypatrywać. Bodajże Michał za darmo reinstall robi

wiesz może jak sie to robi  napisali mi tak jesli chodzi o przeinstalowanie vps 

Mozemy udostępnić Panu dostęp do panelu SolusVM gdzie zainicjuje Pan instalację z obrazu .iso.

Jak sie to robi 

Opublikowano

Nie pisz ticketu bo odczytują go sami złodzieje. Napisz do support online (prawy, dolny róg, taki jakby czat). Paweł Ci to zrobi za darmo.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Nie pisz ticketu bo odczytują go sami złodzieje. Napisz do support online (prawy, dolny róg, taki jakby czat). Paweł Ci to zrobi za darmo.

dasz linka bo nie mogę znaleźć tego supportu online

Opublikowano

dasz linka bo nie mogę znaleźć tego supportu online

Trochę cię wprowadziłem w błąd bo dawno nie odwiedzałem tego szajsu i nie wiedziałem, że zmienili panel uzytkownika. Już najwyraźniej nie ma supportu online więc pozostaje Ci wywalić 25zł w błoto lub zmienić serwerownie. Polecam blazingfast.io, tam masz wszystko za darmo i w panelu :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...