Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja Lark Cirrus 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam telefon Lark Cirrus 5.

Telefonu nie chciałem dostałem go jako telefon zastępczy na 2 tyg...

Telefon dostałem na 2 tyg w grudniu do dziś bo nie mogę się zdecydować jaki nowy telefon kupić.

Telefon używam do dziś ale to jest tragedia co się z nim wyprawia cały się rozlatuje/rozkleja plastiki skrzeczą jak by miały się rozpaść.

Aparat przedni nie działa, aaa przepraszam działa ale cały jest z glitch'owany a jak się mocniej będzie naciskać na niego to może będzie normalny trudno to wytłumaczyć po prostu czarna magia ;/

Tylni jako tako działa ale cały się porysował ale działa może nie najlepiej ale działa.

Bateria przy 10% w dół rozładowuje się jak rakieta nawet przy wyłączonych wszystkich apkach.

Ekran bez tej foli która już na telefonie była to by była tragednia ale co ja chce od telefonu za 500zł?

Sam tego nie wiem ale jak mocniej go ścisnę w dłoniach to cały skrzypi i się rusza tak jak by miał się rozpaść.

Jak by to ode mnie zależało to bym go nie kupował i bym bardziej sobie kupił za tą cenę np: Samsung Galaxy Grand Prime.

A i co do wydajności telefonu jest taka sobie telefon się przegrzewa.

Może mocno skrytykowałem ten telefon ale nie raz nim rzuciłem będę pomimo tego go miło wspominał :)

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

Dla mnie 500 zł za taki to przesada, ja mam vkworld za 250 zł z aliexpress i nie ma takich problemów. Nawet ma Gorilla Glass, telefon jest ogólnie wytrzymały.
Te Prime to porażka, drogie i kiepskie.

Opublikowano

Ciesz się, że dożył, bo mi chiński tablet z allegro rozwalił się w mniej niż rok, ekran pękł w środku.

Te chińczyki z aliexpress też mają IPS, a to najtańsze modele. Według mnie nie warto dopłacać, żeby mieć z PL, bo wyjdzie na jedno i to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...