Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash podczas gry

sek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem otóz gdzy odpalam steam nie działa mi totalnie nic oprócz biblioteki gier ani sklep ani profil społeczność totalnie nic.

a gdy odpale cs:go i wejde do meczu cs sie crashuje i wyłącza sie i tak za kazdym razem dodam że reinstall csa nic nie daje steama również wszelakie wirusy itp itd został pousuwane format nie wchodzi w gre.

Opublikowano

A komp rzeczywiście jest w stanie uciągnąć csa?

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

nic to nie dało,tak komputer jest w stanie uciagnąć cs'a bo problem wyskakuje dopiero od jakiegos czasu

Opublikowano

­

nic to nie dało,tak komputer jest w stanie uciagnąć cs'a bo problem wyskakuje dopiero od jakiegos czasu

Crashuje się bez żadnego błędu? Po prostu  wraca do pulpitu tak?

Opublikowano

Reinstal cs`a jeżeli dużo grasz na różnych serwerach społeczności to one pobierają jakiś syf.

Ale przed tym lepiej sprawdzić spoójność plików.

Opublikowano

­

Reinstal cs`a jeżeli dużo grasz na różnych serwerach społeczności to one pobierają jakiś syf.

Ale przed tym lepiej sprawdzić spoójność plików.

Co ma spójność do pobierania plików z serwera? Narzędzie do sprawdzania spójności plików sprawdza "defaultowe", a nie to co pobrałeś na publicznych serwerach.,

@Topic.

Zrób reinstalację całego Steama :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...