Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na EXP w grupie

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy jak zaloguje postac dodam ja do grupy aby osiagnac bonus 100 % expa i wyloguje to ten bonus sie utrzyma ile metkow tak odpalic i jaki wy macie sposob :)

Opublikowano

Postacie musza byc kolo Ciebie ^^, poza tym ten bonus jest znikly i exp jest dzielony

4521609.png

Opublikowano

Postacie musza byc kolo Ciebie ^^, poza tym ten bonus jest znikly i exp jest dzielony

Jeżeli dobrze go wykorzystasz to masz darmowe 100% expa i wcale nie musi być dzielony na wszystkich w grupie.

Opublikowano

Jezeli ustawisz na podzial zaleznie od poziomu to wiadome ze bedzie glowna postac dostawac wiekszosc expa, lepiej jest expic z jedna postacia, ks lidera i pd'kiem

4521609.png

Opublikowano

okej ale moge zrobic tak zeby dzielilo mi sie na 2 postacie  wiem bo widzialem poradnik ale chodzi mi glownie o to jak podpalac tyle kont zeby lagow nie było

Opublikowano

okej ale moge zrobic tak zeby dzielilo mi sie na 2 postacie  wiem bo widzialem poradnik ale chodzi mi glownie o to jak podpalac tyle kont zeby lagow nie było

Kupić lepszy sprzęt, wystarczy dobry komp, innego sposobu nie będzie.

­

Opublikowano

Jak nie będzie ? Nie ważne jakiego masz kompa i tak metin będzie Ci się zacinać. :D zamień potwory na psy, najniższe ustawienia graficzne i lecisz. Lub skopiuj klienta i usuń w skopiowanym plik monster.epk czy jakoś i na tym cliencie odpalaj konta, które mają tylko stać i nie przeszkadzać. Bonus działa, kiedy postacie są online, a jeśli chcesz exp na jedną postać, to oddal się pozostałymi, ale ich nie logaj.

Opublikowano

Jak nie będzie ? Nie ważne jakiego masz kompa i tak metin będzie Ci się zacinać. :D zamień potwory na psy, najniższe ustawienia graficzne i lecisz. Lub skopiuj klienta i usuń w skopiowanym plik monster.epk czy jakoś i na tym cliencie odpalaj konta, które mają tylko stać i nie przeszkadzać. Bonus działa, kiedy postacie są online, a jeśli chcesz exp na jedną postać, to oddal się pozostałymi, ale ich nie logaj.

Zależy w jakich sytuacjach, on pisze o expieniu z kontami na pt, aby mieć bonus exp a w tym wypadaku nie ma lagów na dobrym sprzęcie jak pisałem.

­

Opublikowano

Zależy w jakich sytuacjach, on pisze o expieniu z kontami na pt, aby mieć bonus exp a w tym wypadaku nie ma lagów na dobrym sprzęcie jak pisałem.

­

No to wystarczy, że usunie pliki związane z mobami (wszystkie monster) w kliencie, odpali nie przez patchera i stoi nimi obok głównego konta i zero lagów.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

JarajTo poraz kolejny udowadnia ze gowno na temat tej gry wie a jedynym sposobem na wszystko jest lepszy sprzęt. xDD

@topic skopiuj sobie clienta gry usuń w nim plik monster i odpal na nim postacie które tylko będziesz do grupy dodawać.

Ponadto w ustawieniach gry ustaw wszystko najniższe (confing. brak cieni etc).

Do tego dochodzą Opcje Gry, ukryj czat wyłącz nazwy.

Jest to oczywiście opcjonalne jeśli nie masz zamiaru instalować programów trzecich które zmniejsza wydajność gry. ;)

Opublikowano

­

No to wystarczy, że usunie pliki związane z mobami (wszystkie monster) w kliencie, odpali nie przez patchera i stoi nimi obok głównego konta i zero lagów.

Na plu tego nie zrobi, ale na prywatne serwery jak najbardziej

­

JarajTo poraz kolejny udowadnia ze gowno na temat tej gry wie a jedynym sposobem na wszystko jest lepszy sprzęt. xDD

@topic skopiuj sobie clienta gry usuń w nim plik monster i odpal na nim postacie które tylko będziesz do grupy dodawać.

Jest to oczywiście opcjonalne jeśli nie masz zamiaru instalować programów trzecich które zmniejsza wydajność gry. ;)

Usuń na plu pliki monster i odpal bez patchera, btw ładniej byś się odzywał, bo jeszcze jakiś czas temu pytałeś o tłumacza angielskiego na facebooku przygłupie, VooDoo czemu taki c*****y nick, boisz się? Zajmij się Nawie a nie fuzje robicie przy 20 graczach.

@down

xdd

5018186cb19c4cce777f4abfa70d5797.png

8,5 roku angola się nie wyuczyć

Myślisz że nie wiem kto mi sm dawał? phi

­

Opublikowano

@jarajto

Mieszkam w Anglii 8.5 roku, myślisz ze bym sie kogoś angielski pytał, nie każe Ci myślec ale mózgu byś użyć mógł. xD

Co prawda to prawda, pytałem ale na mpc o tłumaczenie Rubinum zeby nie instalować bez potrzeby.

Jak juz powiedziałem, gowno wiesz ale zabłysnąć chcesz.

Bede w domu wieczorkiem wiec chętnie pokaże, na dt 7 kontami nie chodzę od tak. ^^

I żaden VooDoo. ;)

Opublikowano

Panie znawco, używając tego programu zmniejszy zyżycie procesora przez co odpali więcej okien, a chyba chodzi tutaj o to żeby grać a czy 30 czy 60 fps to raczej mu dużej różnicy nie zrobi.

Po drugie może zrobić tak że okienka z postacią expiącą i buffem ustawi na 30 fps a pozostałe które mają tylko stać na 5-10 fps. Polecam spróbować.

55mddg.jpg

Opublikowano

Jest to oczywiście opcjonalne jeśli nie masz zamiaru instalować programów trzecich które zmniejsza wydajność gry.  ;)

Panie znawco, używając tego programu zmniejszy zyżycie procesora przez co odpali więcej okien, a chyba chodzi tutaj o to żeby grać a czy 30 czy 60 fps to raczej mu dużej różnicy nie zrobi.

Po drugie może zrobić tak że okienka z postacią expiącą i buffem ustawi na 30 fps a pozostałe które mają tylko stać na 5-10 fps. Polecam spróbować.

Daj nr konta to przeleje Ci hajs na okulary PANIE ZNAWCO.

Wyraznie napisane jest ze JESLI KTOS NIE MA ZAMIARU INSTALOWAC PROGRAMOW TRZECICH.

Mam nadzieje ze Capsem napisane poprawi Twoje czytanie ze zrozumieniem. ;)

Opublikowano

Wiem ze chciales bez programow trzecich, ale pobierz Game Booster 3 iObit. Nie mam dobrego komputera ale ten program optymalizuje wszystko ^^, poza tym w pt masz max bodajże 8os. Co do wydajnosci jak odpalisz duzo metkow zminimalizuj je i prawie nie bedzie zuzycia :), a jesli robisz dt to mozesz przecież po jednej postaci podchodzic do kowala :)

4521609.png

Opublikowano

Wiem ze chciales bez programow trzecich, ale pobierz Game Booster 3 iObit. Nie mam dobrego komputera ale ten program optymalizuje wszystko ^^, poza tym w pt masz max bodajże 8os. Co do wydajnosci jak odpalisz duzo metkow zminimalizuj je i prawie nie bedzie zuzycia :), a jesli robisz dt to mozesz przecież po jednej postaci podchodzic do kowala :)

Owy temat nie jest moj jesli jeszcze uwagi nie zworciles.

Ja napisalem, ze jesli ktos nie chce nic dodatkowego instalowac (co jest opcjonalne) to co moze zrobic aby i tak zmniejszyc wymagania.

Dalej jesli uwagi nie zworciles, JarajTo w ktoryms temacie juz napisal ze aby gra chodzila plynnie na x kontach to potrzeba kij wie jaki sprzet posiadac.

Co do dt to nie chodzi o jakies podlazenie pod kowala, tylko aby ekran sie nie zrobil czarny. ^^ (

zebys kij wie czego nie uzywal to po jakims czasie dostanie okno laga badz tez czarny ekran - wina optymalizacji gry)

Kolego, taka malutka prosba, wroc do szkoly na 2/3 miechy - naucz sie czytac ZE ZROZUMIENIEM / DOKLADNOSCIA, bo bardzo Ci sie to przydac moze w pozniejszym etapie zycia. ;)

Opublikowano

Tobie bardziej szkola by sie przydala :), nie zrozumiales mojej wypowiedzi widocznie. Czarny ekran sie zrobi fakt, ale gdy bedzie po jednym procesie maksymalizowal to sie odlaguje bynajmnie ja tak robie :). Bez programow trzecich to g*wno zrobi, zwykla optymalizacja systemu duzo nie zdziala. Masz racje sprzet ma znaczenie ale przecież metin i na najlepszym ma problemy jak juz ktos to zauważył, wina lezy po stronie gry. Po co wiec ten temat powstal ? Do sprzeczek nic nie wprowadzajacych ? A Ty kolego tylko sobie posty nabijasz komentujac kazda mastepna odpowiedz. Temat do zamkniecia i tak nic z niego nie wynika i nie wyniknie.

4521609.png

Opublikowano

Tobie bardziej szkola by sie przydala :), nie zrozumiales mojej wypowiedzi widocznie. Czarny ekran sie zrobi fakt, ale gdy bedzie po jednym procesie maksymalizowal to sie odlaguje bynajmnie ja tak robie :). Bez programow trzecich to g*wno zrobi, zwykla optymalizacja systemu duzo nie zdziala. Masz racje sprzet ma znaczenie ale przecież metin i na najlepszym ma problemy jak juz ktos to zauważył, wina lezy po stronie gry. Po co wiec ten temat powstal ? Do sprzeczek nic nie wprowadzajacych ? A Ty kolego tylko sobie posty nabijasz komentujac kazda mastepna odpowiedz. Temat do zamkniecia i tak nic z niego nie wynika i nie wyniknie.

Ty masz wodoglowie, przeczytaj jeszcze raz co ja napisalem w obu postach.

Pisalem ze moim zdaniem tylko i wylacznie lepszy sprzet tu cos zdziala, czy moze inna osoba ?

Daleko mam na te posty, popros grzecznie moda zeby mi te 2/3 skasowal - nie zalezy mi na tym.

Wprowadzasz innych jak i sam siebie w blad i oczekujesz ze bede grzecznie siedzial ?

Pisze Ci po raz trzeci WYRAZNIE, ze ktos inny juz ktorys raz z rzedu napisal o komputerze, a Ty po raz kolejny do mnie z pyskiem lecisz, czlowieku. xD

Czytanie ze zrozumieniem sie klania. ^^

Nie musisz pisac wiecej bo zamiaru nie mam odpisywac - przeczytaj z 5 razy moje wypowiedzi i zobacz kto ma racje. ;)

PS. Prosze o skasowanie owych 3 postow przy zamykaniu tematu bo widac ze kolega gownoburze wprowadzic chce.

Opublikowano

Jest to oczywiście opcjonalne jeśli nie masz zamiaru instalować programów trzecich które zmniejsza wydajność gry.  ;)

Wyraznie napisane jest ze JESLI KTOS NIE MA ZAMIARU INSTALOWAC PROGRAMOW TRZECICH.

Tak tylko że te Twoje porady za wiele mu nie dadzą  ;)

Tak tylko że te Twoje porady za wiele mu nie dadzą  ;)

55mddg.jpg

Opublikowano

Nie dziwie sie Tobie, z takim poziomem intelektualnym i niedorozwojem nie trudno stwierdzić jaki musisz byc ulomny by kazdego wypowiedz krytykowac mimo ze sam gowno robisz, gownem jestes i nic tu nie znaczysz. Polecam isc do psychiatry MPCForum nie sluzy terapią niezrównoważonym emocjonalnie osoba, zastanów sie czasem nad tym co, gdzie i do kogo piszesz. W Twoim wypadku wolność slowa powinna byc zabroniona, to na tyle i jeszcze raz zwroce uwage o zamkniecie tego teamtu.

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...