Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUW

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przejde od razu do pytania czy oplaca sie przenosic na EUW, posiadam obecnie plat 3 i wkurzaja mnie czeste lagi na EUNE oraz kusi mnie ten fakt ze na EUW mozna spotkac wiecej streamerow/pro playerow od diamentu+

Opublikowano

Stawiam stówe ze przylazles tu ze streamu nervariena gdzie sam mowil ze na euw graja lcs playerzy.

Jak jestes typowym polaczkiem cebulaczkiem to nie przenos sie lepiej, albo sie przenies ale do rosji.

Ale na EUW sa tacy sami gracze jak EUNE tylko ze tam graja "bogowie" LCS playerzy.

@1361622928-U485574.png@edit a i jeszcze jedno, najpierw trzeba wbic tego diamenta ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zmianę serwera to myślę, że jest to dobry wybór tylko w jednym wypadku. Osiągnąłeś bardzo wysoką dywizję na EUNE i chcesz spróbować gdzieś indziej, bo, jak się słyszy, na EUNE jest niższy poziom niż na EUW. Kierowanie się możliwością spotkania streamerów jest dosyć głupie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

(...) posiadam obecnie plat 3 (...)

Osiągnąłeś bardzo wysoką dywizję na EUNE (...)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Autor prosi o zamknięcie tematu. (PW)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...