Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzdam Pakiety

2-5k b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam pakiety na rozpakowywanie javeli i pakowanie ich.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać PM .

Cena Wynosi 3k b lub 2kb i 500s.

Opublikowano
@@by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati

Bless Unmix Packets

UnMixBless 10Packet: C1 07 BC 34 88 3A EE

UnMixBless 20Packet: C1 07 BC 34 88 3B EF

UnMixBless 30Packet: C1 07 BC 34 88 38 EC

Soul Unmix Packets

UnMixSoul 10Packet: C1 07 BC 34 89 3B EF

UnMixSoul 20Packet C1 07 BC 34 89 3A EE

UnMixSoul 30Packet: C1 07 BC 34 89 39 ED

Mix Packets:

B+1 C1 07 BC 35 89 3B EE

B+2 C1 07 BC 35 89 3A EF

B+3 C1 07 BC 35 89 39 EC

Soul mix Packets

MixSoul 10Packet: C1 07 BC 35 88 3A EF

MixSoul 20Packet C1 07 BC 35 88 3B EE

MixSoul 30Packet: C1 07 BC 35 88 38 ED

Podpowiedź dla tych, którym diss nie działa:

Jeśli chodzi o rozpakowywanie to B+1/B+2/B+3, żeby zadziałało diss bless powinien znajdować się w prawym dolnym rogu

i all jasne :]

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

Ładne z Was koksy. "Autorzy" tych pakietów są wypisani w tamtym poście. "@@by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati".

A po drugie, o co Wy się kłócicie? O to że ktoś podał na tacy info z innego tematu? Trzeba się Was pytać o ctrl+c/ctrl+v? Skoro te info jest ogólnie dostępne? O co Wam chodzi, pomyślcie...

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

mati ty nawet proxy bys nie umial odpalic i polaczyc sie przez nie jestes poprostu 12 letnim dzieciakiem juz widac bylo niegdys po tematach, 320eloelo ? rofl nawet autopickera by nienapisal, cdbase? rofl zna go ktos? kryniu? ohh tak moze i sie zna na czyms ale napewno nie na pakietach no chyba ze na scammerstwie z ich udzialem jak niegdys ludzi w hoya robil udajac ze sprzedaje scrackowany cm lub cos.. czyli ogolnie mati najwiekszy newbie z nich wszystkich potem w tej randze jest 320 potem kryniu i na koncu cdbase bo go nie znam, wiec poprostu mati najmlodszy newbie kryniu najstarszy newbie and all of the folks, najbardziej mnie smieszy to "@@by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati", przeciez kazdy glupi moze wyciagnoc pakiety bez zadnego problemu ^^ wy nawet dc hacka nie macie ... ehh dobra poprostu zal banda dzieciecych "hakierow" ^^ > zaraz mnie pojada =0! ale i tak mam to gdzies bo takich jak wy ignoruje -dupe tez pewnie wymysliliscie ale go niemacie tylko ale co to za roznica ^,^

Podsumowanie.. dzieciaki te pakiety juz dawno dawno temu byly odkryte daleko daleko i jeszcze dalej przed wami, kazdy glupek z programem do lapania pakietow potrafi je wyciagnoc w doslownie chwileczke a wy sie podajecie za jakis autorow? e no sorry bad true life is brutal

p.s wzieliscie te pakiety z mpcforum.com bo tam byly juz dawno zamieszczone

2006-2010

Opublikowano

Tyy Energy ze masz grupe "V.I.P" to nie znaczy ze jestes taki proo aby kazdego oceniac

p.s wzieliscie te pakiety z mpcforum.com bo tam byly juz dawno zamieszczone

Gówno prawda

Opublikowano
... ^^ > zaraz mnie pojada =0!...

Wybacz, ze pytam ale co to ma byc? Te znaczki? To ma byc przyklad jakiegos kodu? Znaczy sie

To jest ukryta treść, proszę

, tak. A po polsku? Tak kazdemu jedziesz a Ty tylko pisales jak to sie uczysz programowac w c++, i w czyms tam jeszcze, nawet w sygnie miales. A daj jakis kod, przykladowy ktory robi cos wiecej niz

To jest ukryta treść, proszę

co? Tylko umiesz jezdzic ludziom, moze wreszcie odloz te tabsy, bo naprawde tracisz konkakt z rzeczywistoscia. Jak jestes taki pro, to napisz proxy, ktore przekierwuje nawet na 192.168.1.1. Przeciez Ty jestes pro a inni to scamerzy, ktorzy kradna i w ogole sa be.

que?

Opublikowano
a o mnie nic nie napiszesz?? [dexjuko] ^^

Przeciez od dawna wiem ze to Ty dex, czemu mam o Tobie cos kolwiek pisac? przeciez wiesz ze znam twoje umiejetnosci, jeszcze pamietam jak mialem Cie za byle kogo bo myslalem ze sciemniasz z wieloma rzeczami az do momentu kiedy napisales na gg i dostalem pierwsze dupe bless od Ciebie ;) wtedy juz wiedzialem ze to na powaznie a strasznie sie dziwilem ze masz tylko 15 lat a takie rozmaite umiejetnosci programistyczne i tez zauwarzylem ze nigdy nie przechwalales sie niczym, poprostu latwo odroznic tego co cos naprawde potrafi od tego co nic nie umie ;) lodi, dex ,Ziomal zapewnie kokosz dysponujecie obszerna wiedza programistyczna i nigdy sie nie przechwalacie. Ani razu niewidzialem zeby Ziomal przechwalki np. na SH robil, nigdy nie widzialem zeby lodi swoim CM kozaczyl albo ty zebys sie chwalil kiedy kolwiek ze tez masz metode na DP. Proste Ci co potrafia co kolwiek siedza cicho zawsze a wiem to z obserwowania tego forum juz dlugi czas.

@Mati

Ja nie czuje sie lepszy od innych bo mam status VIP ani nigdy nie probowalem.

2006-2010

Opublikowano

Nigdy?

mati ty nawet proxy bys nie umial odpalic i polaczyc sie przez nie jestes poprostu 12 letnim dzieciakiem juz widac bylo niegdys po tematach

, 320eloelo ? rofl nawet autopickera by nienapisal, cdbase? rofl zna go ktos? kryniu? ohh tak moze i sie zna na czyms ale napewno nie na pakietach no chyba ze na scammerstwie z ich udzialem jak niegdys ludzi w hoya robil udajac ze sprzedaje scrackowany cm lub cos.. czyli ogolnie mati najwiekszy newbie z nich wszystkich potem w tej randze jest 320 potem kryniu i na koncu cdbase bo go nie znam, wiec poprostu mati najmlodszy newbie kryniu najstarszy newbie and all of the folks, najbardziej mnie smieszy to "@@by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati", przeciez kazdy glupi moze wyciagnoc pakiety bez zadnego problemu ^^ wy nawet dc hacka nie macie ... ehh dobra poprostu zal banda dzieciecych "hakierow" ^^ > zaraz mnie pojada =0! ale i tak mam to gdzies bo takich jak wy ignoruje -dupe tez pewnie wymysliliscie ale go niemacie tylko ale co to za roznica ^,^

probowales sie wywyzszyc ta wypowiedzia? ze my jestesmy jak to okresliles " Newbie " a ty taki wielki "koks" co potrafi programowac cheaty? -.-

Opublikowano

Nie no, co to? Czateria? Wynocha mi z tym spamem na gg/pw. Temat zamykam bo od początku nie dotyczył niczego.

EOT

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...