Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] 6.9 - wszystko już działa?

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wszystko z EB już ustabilizowane po odejściu paru programistów?

Nie crashuje, undetected tak jak przed 6.9?

Opublikowano

@1506762 

Mnie nie zbanowali od sierpnia/września więc tak.

Opublikowano

Krótko przed 6.9 był detected mimo, że napisali że był undetected -,- Była duża fala banów. Ale od 25.04 gdy był włam i im strona główna padła + wyciekły forumowe bazy danych to nic zbytnio nie wiadomo. Może być lepiej, a może być coraz gorzej. Zobaczy się na dniach. Ja na głównym koncie bym nie radził używac.

Opublikowano

@1506762 

Mnie nie zbanowali od sierpnia/września więc tak.

To ze ty nie dostales, nie znaczy ze jest undetected, masa osób dostawala bany (administracja dennie próbowała tłumaczyc, ze to obvious osoby dostawaly), a jakis czas temu były włamy i banwavy. Nie polecam uzywac tego.

Opublikowano

Bany lecą głównie za raporty od graczy. Czy to EB, czy L#. Ja osobiście straciłam 2 konta, więc jeden ma szczęście, drugi nie.

A co do crashowania - dziś mi chodziło elegancko.

Opublikowano

­c*****e addony

banwave

stulejarskie forum

juz lepszy GoS

Nie no. Żaden program nie zasługuje na nazywanie go gorszym od Gaming on Steroids. xD

~~

Wszystko wraca do normy. Nigdy nie wiadomo kiedy poleci kolejny banwave, więc powiedzenie "tak" czy "nie" byłoby głupotą. No chyba, że robią to supportowie tych programów, przecież muszą wciskać kit uzytkownikom. 

Osobiście u mnie nic nie crashuje. No chyba, że chodzi Ci o AutoBuddy. Z tym są na razie same problemy. :)

Opublikowano

Mam błąd a dokładniej z odpaleniem.

Włączam sobie normalnie Lola, EB, załączam sobie skrypty.

Wchodzę do kolejki, wszystko pięknie ładnie. Nagle wywala mnie do pulpitu podczas ładowania gry (bo otwiera się ta konsola z jakimiś tam informacjami) i gry próbuję kliknąć w okienko Lola na pasku, czy to przez alt+tab, to nic się nie dzieje. Musiałem wyłączyć EB przez procesy i dopiero wtedy zadziałało mi ale i tak bez EB.

W skrócie, nie mogę kliknąć w okienko Lola podczas ładowania z włączonym EB

Wie ktoś jak naprawić?

Opublikowano

Na borderless spadają mi strasznie fpsy (190>50), a z odpalaniem EB w trakcie zaraz spróbuję.

Opublikowano

Wchodzę do kolejki, wszystko pięknie ładnie. Nagle wywala mnie do pulpitu podczas ładowania gry (bo otwiera się ta konsola z jakimiś tam informacjami) i gry próbuję kliknąć w okienko Lola na pasku, czy to przez alt+tab, to nic się nie dzieje. Musiałem wyłączyć EB przez procesy i dopiero wtedy zadziałało mi ale i tak bez EB.

Wie ktoś jak naprawić?

Jak ci sie gra minimalizuje to ciagle klikasz ikone na dole i ci sie powinno naprawic

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić?

Jak ci sie gra minimalizuje to ciagle klikasz ikone na dole i ci sie powinno naprawic

Nie działa, raz przeafczyłem 10 minut bo myślałem, że to bug z Lolem.

Zostaje mi injectowanie EB podczas gry, dzięki za pomoc.  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...