Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyrobić mięśnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jestem totalną pizdą :/ Nie mam mięśni, chudy jestem aż tak, że nogi mi się trzęsą...

Mam do was prośbę...

Wiecie jak mieć większe mięśnie? Tylko nie żaden box, bo póki co, to mnie wyśmieją z tymi rękoma...

Czekam na wasze odpowiedzi.

Opublikowano

Każdy kiedyś zaczynał także osoba która wie jak jest na początku nie będzie się wyśmiewała. Chyba, że ktoś ma spierdoline w mózgu to wtedy można takie osoby spotkać. Przechodząc do konkretów, dieta to kawałek sukcesu w przypadku kiedy próbujesz nabrać masy mięśniowej staraj się z dnia na dzień wchodzić na zdrowe odżywianie. Dlaczego z dnia na dzień? Dlatego, że niekiedy gdy wejdziesz na dietę momentalnie różnie możesz reagować, nie każdy jest w stanie przyjąć ''x'' kalorii w ciągu dnia.

Jak wchodziłem w ten temat siłki i zdrowego odżywiania starałem się na początku jeść zdrowo rano. Po tygodniu już bylem w stanie panować np. 2 zdrowe posiłki aż po pewnym czasie stosowałem wyliczoną diete co do kalorii makro etc.

Pamiętaj, że systematyczność to również podstawa w treningach, ile od siebie dasz tyle otrzymasz. Wymaga wszystko czasu ale pamiętaj, że czas upłynie. :)

Jakieś pytania to wal śmiało. ;)

Opublikowano

Nie ten dział kolego raportuje o przeniesienie. Skoro nie chcesz tak wychodzić na głęboką wodę na siłownie od razu to zacznij pracować nad sobą w domu a potem jak będzie trochę lepiej to możesz iść na siłkę.

Cyrk.png

Opublikowano

Dieta, dieta, dieta, trening. Za pomocą jakiegoś kalkulatora kalkulatora(kalkulator na stronie ar.pl jest spoko, sprawdzałem inne i wydaje mi się, że za dużo liczą) wylicz swoje zapotrzebowanie i przez tydzien/2 się go trzymaj. Następnie możesz zwiększać kalorie o 300-400 na miesiąc. Tylko licz te kalorie(polecam stronę potreningu.pl). Jeśli nie chcesz iść na siłkę to kup przynajmniej hantle, można zrobić nimi trening każdej partii ciała.

I nie ma co narzekać, że cię ktoś gdzieś wyśmieje. Nie każdy urodził się z kaloryferem na brzuchu i 45-centymetrowym bicepsem.

Opublikowano

Nikt cię nie wyśmieje. Są te fora, ogarnij sobie dietę i będzie lajt.

Jprdl, serio? Pieprzony troll z multikontem znowu powrócił a chyba tylko osoby które nie czytały TAMTEGO tematu nie wiedzą że to fejk.

Ogarnij się chłopie (do autora)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ogarnij się chłopie (do autora)Jprdl, serio? Pieprzony troll z multikontem znowu powrócił a chyba tylko osoby które nie czytały TAMTEGO tematu nie wiedzą że to fejk.

Wat? Wy żyjecie tylko tym forum, że znasz każdą osobę z kilku nicków i pamiętasz co pisał wczoraj?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To na czym Ci w sumie zalezy? Na miesniach czy sile? Jak tylko to pierwsze, to kupujesz starter pack sezonowca. Jakies kreatynki, bialka, gainery, omnadren inne chuje muje i machasz przez godzine, dwie na silce jakims fbw albo splitem. Efekt krotkotrwaly, ale na pewno zaimponujesz swoim ziomkom. Ewentualnie wstrzyknij sobie syntol i nie trzeba nawet cwiczyc.

"Jestem totalną pizdą :/ Nie mam mięśni, chudy jestem aż tak, że nogi mi się trzęsą..." Wazac 50kg czulem sie pewny siebie, wazac 85 czuje sie tak samo. Prawda jest taka, ze jak pizda jestes, to nia zostaniesz. Zrobisz miesnie i co ci to da? KTos ci bule na ryj zajebie i sie poplaczesz. Zastanow sie po co chcesz cwiczyc, bo zeby komus zaimponowac, to juz wolalbym siedziec dzien i noc z piwem, anizeli robic cos na pokaz. 

Opublikowano

Ogarnij się chłopie (do autora)Jprdl, serio? Pieprzony troll z multikontem znowu powrócił a chyba tylko osoby które nie czytały TAMTEGO tematu nie wiedzą że to fejk.

Wat? Wy żyjecie tylko tym forum, że znasz każdą osobę z kilku nicków i pamiętasz co pisał wczoraj?

Nie po prostu naj** tematów na tym forum z kilku kont i to takich trollów że wszyscy zaczeli mieć bekę, stąd go pamiętam. Ja co prawda jestem często ale nie znam nawet 1/4 osób na forum :v

Opublikowano

To na czym Ci w sumie zalezy? Na miesniach czy sile? Jak tylko to pierwsze, to kupujesz starter pack sezonowca. Jakies kreatynki, bialka, gainery, omnadren inne chuje muje i machasz przez godzine, dwie na silce jakims fbw albo splitem. Efekt krotkotrwaly, ale na pewno zaimponujesz swoim ziomkom. Ewentualnie wstrzyknij sobie syntol i nie trzeba nawet cwiczyc.

"Jestem totalną pizdą :/ Nie mam mięśni, chudy jestem aż tak, że nogi mi się trzęsą..." Wazac 50kg czulem sie pewny siebie, wazac 85 czuje sie tak samo. Prawda jest taka, ze jak pizda jestes, to nia zostaniesz. Zrobisz miesnie i co ci to da? KTos ci bule na ryj zajebie i sie poplaczesz. Zastanow sie po co chcesz cwiczyc, bo zeby komus zaimponowac, to juz wolalbym siedziec dzien i noc z piwem, anizeli robic cos na pokaz. 

Tylko jak bierze synthol to niech nie zapomni zakleić sobie plastrem bica bo mu wycieknie. 

Deus vult

Opublikowano

Nie ten dział kolego raportuje o przeniesienie. Skoro nie chcesz tak wychodzić na głęboką wodę na siłownie od razu to zacznij pracować nad sobą w domu a potem jak będzie trochę lepiej to możesz iść na siłkę.

siłownia przy całkowitym braku siły? xDDDD

graphic.png

Opublikowano

Nie kwestionuj siły jego bicka sterydów w bicku xD

Opublikowano

Nie spróbuje to się nie przekona, proste ;)

Opublikowano

co ma siłka przy braku siły typie?

Niech podnosi nawet hantelki po 1-2kg jeżeli więcej nie da rady bo są tacy a po 2-3 latach wychodzą z tej siłowni tacy, że się każdy dziwi jak dobrze michy trzymają i trenują jak skurwy/syny a na początku hantelki się bali podnieść ze wstydu = z braku siły :v

A i jeżeli dla Ciebie ciężar jest ważny a nie technika to nie wiem co Ty robisz w tym dziale

fakt faktem lepiej isc na silke niz trenowac w domu bo na silce nigdy sprzetu nie zabraknie do poszczególnych partii :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...