Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dźwięku/Dziwne Szumy

Siarkok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio (07.05.2016) zaczęły szwankować mi słuchawki chodzi mianowicie o to, że...

Podpinam słuchawki do przodu komputera minijack'ami 3.5mm i dla przykładu uruchamiam team speak'a i wchodze w ustawienia przechwytywania ponieważ koledzy mówią że mnie na skype nie słychać i są szumy (tam robie test). Słysze tylko piski etc.
Słuchawki to Natec Genesis i dotąd nie było z nimi problemu . Automatycznie ustawiły mnie się głośniki XSplit oraz odinstalowały sterowniki i teraz nic nie słychać.Proszę o pomoc! 
Tak,jak ktoś chce moge podesłać screeny z ustawień.

Opublikowano

Naciśnij klawisz WINDOWS + X i wejdź w Menadżer Urządzeń (bądź wyszukaj go w Start -> Autoprogramy). Znajdź drzewku "Kontrolery dźwięku, wideo i gier" i rozwiń je. Tam znajdź swoją kartę dźwiękową i ją wyłącz, po czym ponownie uruchom.

Wejdź w "Urządzenia do nagrywania" i wyślij screen urządzeń tam znajdujących się + dołącz do tego ustawienia TS`a z zakładki Przechwytywanie - zobaczymy cczy wszystko się zgadza.

Jeśli nie podziała to mam jeszcze kilka sposobów.

Opublikowano

Sprawa jest inna, i już ją załatwiłem problem tkwił w minijack'u
Złożyłem reklamacje ale niestety mam tylko kopie paragonu więc potrwa to dłużej.
Ale mój nowy zakup to 

Słuchawki CREATIVE SB Tactic 3D Alpha

Naciśnij klawisz WINDOWS + X i wejdź w Menadżer Urządzeń (bądź wyszukaj go w Start -> Autoprogramy). Znajdź drzewku "Kontrolery dźwięku, wideo i gier" i rozwiń je. Tam znajdź swoją kartę dźwiękową i ją wyłącz, po czym ponownie uruchom.

Wejdź w "Urządzenia do nagrywania" i wyślij screen urządzeń tam znajdujących się + dołącz do tego ustawienia TS`a z zakładki Przechwytywanie - zobaczymy cczy wszystko się zgadza.

Jeśli nie podziała to mam jeszcze kilka sposobów.

Opublikowano

Mój brat je ma. Nie minęły 2 miesiące i ma ten panel z kółkiem do pogłaśniania zawinięty w taśmę bo mu coś tam nie trzymało :D

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...