Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buczenie laptopa

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z laptopem poniewaz z niewiadomych przyczyn komputer pracuje na najwyzszych obrotach (np. Dopiero co wlaczony komputer , jestem na pulpicie a buczy jak gdybym gral w gta v)

Laptop lenovo y580

u1lc.png
Opublikowano

Możesz spróbować z programami które kontrolują wentylator w laptopie. Jeżeli temperatury w laptopie są niskie, nie powinno być nic trudnego z zmienieniem obrotów ;)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Jak wygląda zużycie w menadźerze urządzen?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Zasyfiony laptop w środku, chłodnica  i pewnie wyschnięte pasty na radiatorach. Rozkręć i wyczyść, nasmaruj itp. 

Jak wyczyścisz to może rozwiążesz problem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Uruchomilem komputer w trybie czystego rozruchu i ten problem  juz nie wystepuje , komputer sie nie nagrzewa. Da sie cos z tym zrobic problemem nie formatujac komputera?

u1lc.png
Opublikowano

Nauczyć się czytać co się do ciebie pisze : WYCZYŚCIĆ LAPTOPA W ŚRODKU. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@up

Napisalem o czystym rozruchu bo to istotna informacja pozwalajaca wykluczyc to ze komputer jest zakurzony/zastfiomy od srodka zreszta wyczyscilem go.

Temat mozna zamknac bo sformatowalem komputer i nie wystepuje ten problem poki co

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...