Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt podobny do M2Boba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam do was pytanie aktualnie juz powstał czit podobny do m2boba,tylko jeszcze pozostało pare detali do dodania i jeszcze troche go trzeba rozbudować.I moje pytanie jest takie czy chcecie na razie wersje testową zebym wam wypuścił ? czy nie chcecie żeby wstawiał wam owego czita za darmo? decyzja należy do was czy popieracie to co zrobiłem czy nie.I potrzebuję jeszcze dobrego programisty jak ktos by sie znalazł to niech napiszę na pw. Enyoy bro !

post-220386-0-35983700-1462777467_thumb.jpg

post-220386-0-46369800-1462777472_thumb.jpg

post-220386-0-25964700-1462777477_thumb.jpg

post-220386-0-60875200-1462777482_thumb.jpg

/niereg. sygna

Budowniczy
Opublikowano

daj go tylko dla ograniczonej społećzności (mpc forum) dlaczego ? chyba lepiej jest walczyc z produktem , ktory jest dostepny od reki po poprawkach itp. wejdź n nim na rynek z bardziej przystępną cena dla gimbazy

Opublikowano

daj go tylko dla ograniczonej społećzności (mpc forum) dlaczego ? chyba lepiej jest walczyc z produktem , ktory jest dostepny od reki po poprawkach itp. wejdź n nim na rynek z bardziej przystępną cena dla gimbazy

no tak tylko zobacz ile jest chętnych na m2boba sama strona m2boba ile zarabia.A zobacz jeszcze na allegro ile ludzie płacą za keye  aktualnie kupiło przedmiot 68 osob ktore kupilo 91 sztuk tego po 45 zł ii teraz sobie policz ile to razem zł :) bo to ładna sumka wychodzi  :) ++ licząc jeszcze samą strone m2boba ale tam zapewnie wiecej osob kupilo bo jest wiecej opcji kupna do wyboru .

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...