Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak pliku NTLDR.

BlackBoyYyY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam taki problem, ponieważ przy włączaniu komputera (dokładnie w 2 oknie włączania) wyskakuje błąd "Brak pliku NTLDR" i tam żeby restartować trzeba kliknąć CTRL + ALT + DELETE. Czytałem, że ten błąd można naprawić, wkładając płytkę instalacyjną Windows (w moim przypadku mam jeszcze XP) i włączyć naprawę plików, lecz niestety nie posiadam tej płyty, bo zawsze ktoś inny mi instalował Windowsa na komputer, a kupować mi się nie opłacało. 

I takie moje pytanie. Da się jakoś inaczej rozwiązać ten problem, nie używając płyty instalacyjnej? Zależy mi na tym, żeby nie przeinstalowywać komputera, ponieważ mam parę ważnych plików na dysku. Jak tak to prosiłbym o jakieś wytłumaczenie. Z góry dziękuję :) 

Opublikowano

Załatw sobie płytkę czy pena z systemem  to naprawisz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Powtórzyć : ZAŁATW SOBIE PŁYTKĘ CZY PENA Z SYSTEMEM TO NAPRAWISZ

Opublikowano

Powtórzyć : ZAŁATW SOBIE PŁYTKĘ CZY PENA Z SYSTEMEM TO NAPRAWISZ

Po c**j piszesz dwa razy jedno i to samo, skoro jeszcze się nie nauczyłeś czytać?  :(

@dalsze propozycje!

Opublikowano

Jak do dziecka pisać KIEDY to problem z bootloaderem który rozwiąże tylko posiadanie płytki botowalnej z systemem. JAK ZAMIERZASZ URUCHOMIĆ W OGOLĘ SYSTEM KIEDY NIE BOTUJE ?

Jeszcze raz jak dla maluszka któremu brak myślenia nie pozwala zrozumieć prostej rzeczy : ZAŁATW SOBIE BOTOWALNĄ PŁYTKĘ Z SYSTEMEM i ruchom naprawę systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...