-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
IssAc1996
IssAc1996
Siema, ostatnio odkurzylem swojego starego PC ( bardziej Wooden PC ale nie o to chodzi
) i pojawil sie nastepujacy problem. Aktualnie gram sobie w Tibie na ots, wiekszosc czasu gram na lapku ale czasami zdazy sie postawic bota wlasnie na tym drewniaku, i tu jest problem.
Gdy zainstaluje sterowniki, nie wazne czy najnowsze, czy najstarsze zawsze pojawia sie ten sam problem. Jezeli zainstaluje sterowniki, zadna gra mi sie nie włącza, probowalem roznych wersji sterownikow ( na plycie nie mam orginalnych, wymienialem sama karte x lat temu poniewaz stara sie spalila ) i za kazdym razem jest to samo. Ati Catalist Center musze wlaczac recznie, bo sam nie rusza wiec chyba cos jest nie tak, bez sterownikow taka tibia mi odpala, ale grafika jest tragiczna, a ze sterownikami nic nie ruszy, ktos ma jakis pomysl ? Ze stara karta nic sie nie dzialo, zaczelo sie wlasnie przy wymianie, reistalowalem system, rozne wersje XP ( win 7 nie idzie / vista tez ze wzgledu na mala ilosc ram ) a karta raczej dziala, bo w urzadzeniach pisze ze dziala poprawnie, nie mam mozliwosci sprawdzic jej gdzie indziej, licze na szybka odp.
System Win Xp SP3
Karta Ati Radeon x850 AGP
Procesor AMD Athlon 2500 +
1 GB RAM
( Złom jak c**j, ale działa
)
P.S. probowalem AGP Hotfix, ktos polecal na forum ze moze pomoc, niestety nie w moim przypadku. Aktualnie mam zainstalowane sterowniki Ati 7,1, jedne ze starszych jezeli komus pomoze, wersje 10 + sprawdzone wszystkie zadna nie dziala
Metin2.Co.Kr
Kupie ! ;
Ku Czar. Ostrze
Pomoc Smoka ;
Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )
Oz Błogo, Czarowana Zbroja
Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5
Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz
Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz
Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz
Nick ; Spok0jnyWP
Lvl ; 47 +
Koń ; Bojowy ( 12 lvl )
Nick ; Nerw0wyBuff
Lvl ; 26
Koń ; Brak
JINNO !
Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.