Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocencie banner serwera (gif)

PanZoRRo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2/10 za szybko to się rusza ;/

O

/V\

/''\

Opublikowano

2/10 za szybko to się rusza ;/

Myślałem, że będzie lepiej, ale spróbuje zrobić nową postaram się, tylko nie wiem czy potrafie lepiej ;(

Opublikowano

Łap kilka fajniejszych bannerów, możesz sobie porównać Twój do tych:
1.gif

2.gif

3.gif

4.gif

5.gif

6.gif

7.gif

Opublikowano

Troszkę irytująco to wyglada jak popatrzy sie na to troche dłużej. Szczerze mowiac nie jest to świetne wykonanie, wyglada to dosyc słabo. Proponowałbym popracować nad tym jeszcze i stworzyć cos lepszego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Eee, 3/10. Ogólnie grafika średnia ale tempo odstrasza.

Zmniejsz je.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Powiem tyle: mało rozbudowane, creeper kiwa się tak chaotycznie, napis miga tak, że aż oczy bolą, wizualnie - bardzo źle. Poszukaj dobrego grafika, lub spróbuj zrobić to lepiej.

Ocena: 3.125/10

Opublikowano

Ten gif powinien mieć mniej dynamiki ze względu na to, że oczy bolą od tak szybkich animowanych obiektów :)

Opublikowano

Wizualnie wygląda to tragicznie, po 10 sekundach patrzenia w banner zaczeły mnie oczy boleć. Baner nie musi migać jak cholera by ludzie zwrócili na niego uwagę, kolega na górzę wysyłając inne bannery pokazał Ci to doskonale.

UqIyuNU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...