Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prince Of Persia Dwa Trony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż gram sobie w prince of persia dwa trony jest taki boss na arenie ( pierwszy) trzeba tam zastosować szybki atak wbijam się na taki podest skacze na niego wciskając przycisk (E) atakuje go gdy obraz robi się szary ale gdy przechodzę na drugie ramię nie mogę go uderzyć łapie mnie i zrzuca powiem że sztylet sienie świeci tak jak w przypadku 1 ataku i się nie spowalnia obraz no i nie szarzeje jeżeli koś wie jak mi pomóc to proszę się wypowiedzieć z góry dzięki

Opublikowano

Dział jest dobry. Hmm.. Nie grałem w dwa trony, ale może trzeba nacisnąć krótko R? Poczytaj tutki w necie.

Opublikowano

Tez sie kiedys z tym meczylem, musisz trafic w odpowiednim momencie, i trzeba skakac z tych podestow zawsze, tam jest info w grze :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

dwa trony przeszedlem osobiscie chyba pol mroku temu, ale wiem okogo chodzi. o tego cyklopa ?

Musisz wyczuc ten moment, potem po lydkach go musisz bic.

@ Poradnik na necie nie boi ;<

Opublikowano

człowieku, po prostu czekaj.... xD też grałem, i też miałem ten sam problem... tuż przed je****ciem w ziemie ci się sztylet zaświeci i wówczas wykonaj szybki atak... :D potwór wyrzuci cię w górę i następnie drugi szybki atak i mu oko wydłubiesz... :P nie mogłem tego rozgryźć ze dobre 3 razy dopóki po prostu nie poczekałem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

stan na koncu belki i na cisnij spacje bo E ci nigdy nie siadzie,jak ci skoczy i pedziesz mial niebieskie tlo to nacisnij atak potem wchodzi ci altomatycznie na glowe w wbijasz mu sztylet w oko

Potem schodzisz z niego i masz jeszcze jednom drogedo niego tak samo robisz

Jak nie ma juz oczek = )

to nic nie widzi jak zjedziesz z niego to odrazu ukryj sie z boku bo bedzie wywijal mieczem jak sie obruci to podchodzisz do niego i walisz mu w nogi potem jak kleczy to idziesz za niego i automatycznie wchodzi mu na plecy

i zjerzdzasz mu po kregoslupie

i nie zyje =)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...