Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iTEACH

MPCDami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem jakims tam dobrym grafikiem czy cos ale widzialem ze prawie kazdy serwer hejtujesz.

Podchodzi to pod nabijanie sobie postow

76561198131465169.png
Opublikowano

Byłem na serwerze zachęcony nazwą. Miałem nadzieję na jakieś nowości a tu już przed wejściem że start o 20 w poniedziałek, ale no ok można wejść więc wchodzę. Loguje mnie na suficie spawnu, myślę "No widać że serwer dokończony pod każdym względem". Kilka tricków rodem z parkoura i jesteśmy na dole z mniej niż połową życie. "Od czego by tu zacząć. O widzę przycisk klikniemy sobie." A tu POOF i teleportacja. No nie ma co fajnie je opisali. Komenda /spawn na szczęście działa ale czekanie 15 sec wkurza. Jesteśmy na spawnie i widzimy napis "Jedzenie" to dawaj tam bo już głód bierze. Stoję i czekam pod lawą w niebie nic nie leci. Myślę szukamy przycisku, ale jak to jest w niebie to jak tam ma działać przycisk. Pobiegałem nie znalazłem więc stoję nad lawą i czekam na jedzenie. 1 minute, 2, 3 ... Dobra idę zapalić, może coś spadnie. Zapaliłem zrobiłem kawę i wracam. A tam co jedzenia jak nie było tak nie ma. W miarę uspokojony po papierosie myślę dobra lecimy sprawdzić regulamin. Mocno okrojony ale zawsze (5 podpunktów). Dobre teraz sprawdzamy informacje przecież jakieś komendy się przydadzą idę pod piękny napis tak wysoko że nie można go rozczytać ale jak poskaczesz to załapiesz "Informacje". Widzę dużo tabliczek mówię o jesteśmy w domu, lecz tam uzupełniona tylko jedna: "Żeby zobaczyć informacje wpisz /warp info". Zrobili mnie w uja ale no dobra wpisujemy a tu co? Wait 20sec. Nie wytrzymałem. Wyłączyłem i nie wrócę.

Miło się NIE grało :)

ZielonySoczek_eune_17_7_nozg.png

Opublikowano

A wiec tak Jedzenie nie dzialalo ci poniewaz start jest o 20 a mamy maly  klopot z whitelista i mogles wbic

wszystko poprawiamy, zmienilismy czas teleportacji do 10 sekund

Czekamy na wiecej propozycji zmiany.

Edit; Whitelista juz dziala jak powinna

76561198131465169.png
Opublikowano

Nie jestem jakims tam dobrym grafikiem czy cos ale widzialem ze prawie kazdy serwer hejtujesz.

Jak serwer sprawia dobre wrażenie to pochwalę. Jak coś jest gównem to napiszę wprost że mi się nie podoba i sugeruję co w reklamie poprawić. Nie mój problem i wina, że wiekszosc prezentacji to g****o.

images.jpg

Opublikowano

Jak serwer sprawia dobre wrażenie to pochwalę. Jak coś jest gównem to napiszę wprost że mi się nie podoba i sugeruję co w reklamie poprawić. Nie mój problem i wina, że wiekszosc prezentacji to g****o.

Ja mam zwyczaj ze jezeli sie cos nie podoba to omijam ;D

76561198131465169.png
Opublikowano

Nie minely 24h od ostatniego postu OPa, a juz odswiezasz - ale ze kwestia godziny to odpuszcze reportowanie. Z gory pytanie - czy "autorskie pluginy" oznacza to, ze sami czesc tlumaczyliscie i ustawialiscie permisje czy ze faktycznie sami je tworzyliscie? 

@Edit

P.S. Nie za duze te szanse dropow? I jeszcze pytanie - czy na kazdej wysokosci moze wyleciec kazdy surowiec?

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie minely 24h od ostatniego postu OPa, a juz odswiezasz - ale ze kwestia godziny to odpuszcze reportowanie. Z gory pytanie - czy "autorskie pluginy" oznacza to, ze sami czesc tlumaczyliscie i ustawialiscie permisje czy ze faktycznie sami je tworzyliscie? 

@Edit

P.S. Nie za duze te szanse dropow? I jeszcze pytanie - czy na kazdej wysokosci moze wyleciec kazdy surowiec?

Wiekszosc jest przezemnie przetlumaczona a permisje sam ustawialem

Szanse nie sa zbyt duze i tak z kazdej wysokosci moze poleciec ci kazdy surowiec

Spawn autorski?

Nie

76561198131465169.png
Opublikowano

Kolejny EasyHC.... tragedia. Po wykopaniu 18 bloków kamienia miałem: 2 sztabki żelaza, 1 złota, szmaragd, biblioteczkę, diaxa, tnt i 4 obsydianu....

Plus kit, może nie jakiś pro ale jak dla mnie nadal za dużo i nie mówcie mi, że to Survival+Gildie.

sygnatura.png

Opublikowano

Kolejny EasyHC.... tragedia. Po wykopaniu 18 bloków kamienia miałem: 2 sztabki żelaza, 1 złota, szmaragd, biblioteczkę, diaxa, tnt i 4 obsydianu....

Plus kit, może nie jakiś pro ale jak dla mnie nadal za dużo i nie mówcie mi, że to Survival+Gildie.

Ziomek a co ty chcesz zeby za wykopanie 64 stona polecial ci 1 diament ?

To nie jest HardCore

76561198131465169.png
Opublikowano

Survival z dropem ze stone... i wypada biblioteczka... jak dla mnie na survivalu z cobla powinny wypadać rudy a nie biblioteczki czy tnt. Więc nie mów mi, że to survival. Czy na singlu pójdziesz kopać do jaskini i znajdziesz biblioteczkę? No chyba nie. Kolejny serwer Easy HC.

sygnatura.png

Opublikowano

Na serwerze może i nie ma gigantycznej liczby osób ale za to administracja jest pomocna a serwer wolny od bugów, gra jest przyjemna  :D

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Mapa z neta, ludzi brak, nie ma nic nowego. :v

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...