Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC wypłata środków na konto bankowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pytanie jest następujące :

Czy ktoś z was wypłacał środki z My Paysafecard na konto bankowe ? Dostałem wiadomość od nich że mam podać :

'' Istnieje możliwość wypłaty środków zgromadzonych na koncie My Paysafecard na konto bankowe.
Taka transakcja obciążona jest opłatą 20zł
Do jej wykonania będziemy potrzebować zdjęcia Pana dowodu tożsamości z obu stron oraz wyciągu z konta bankowego zawierającego nazwę banku, numer konta w formacie IBAN, oraz kod SWIFT/ BIC.
Prosimy również o decyzję czy chce Pan od razu usunąć swoje konto My Paysafecard czy chce je Pan zachować.
Po weryfikacji danych na przelew oczekuje się do 11 dni roboczych. ''

Zdjęcie dowodu oczywista sprawa, nazwa banku ok. lecz  ''numer konta w formacie IBAN'' z tego co wyczytałem przed numerem konta bankowego wystarczy podać ''PL'' tak ?

I o co chodzi z kodem SWIFT/ BIC.

Co do tematu, tak wiem że raczej nie ten dział lecz nie mam pojęcia gdzie go napisać a potrzebuje na dziś.

Z góry dziękuje za pomoc, przyznam po 15 like dwóm osobom które napiszą :).

Opublikowano

Posiadam konto w bgż.pl tyle że zmieniło nazwę na : BGŻ BNP PARIBAS

Lecz jeżeli kod się zmienił to na podanej stronie wyżej raczej zaktualizowali ? czy lepiej zadzwonić do banku ?

@PigmejQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...