Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł na serwer powstał 6 maja a otwarcie dziś:P Nieźle ale odrazu ci powiem ,że nie da sie zrobic dobrego serwera bez błędów w 2 dni. Sam mam swojego skyblocka edycję szykowałem z 10 dni i cały czas ulepszam grę. Zobaczę po wejściu za chwilę i zedytuje post:)

yyyyyyyyyyy. W sumie to nw co napisać bo mnie zatkało a własciwie 2 razy. Własciciel serwera to osoba która wbiła wczoraj na ts mojego skyblocka i pytała się czy nie chcemy nowego spawna/reklam i ,że mamy mnóstwo błędów. Następnie gubiłeś się w zeznaniach i nie potrafiłeś wymienić żadnego błędu. Co było świetnego w naszej rozmowie? Wbiłeś na głosie lektora bo nw czy masz 12 lat i boisz się rozmawiać czy o co chodziło xD

Co do serwera spawn zrobiony na 10 kratkach? Dopracowany serwer? macie 2-3 komendy do których dostęp ma zwykły gracz. Kappa brak /is rank /is calc za pewne nie potraficie ustawić tego w MySQL dlatego to zablokowaliście. Technik? ten technik to 11 latek ,który pierwszy raz widzi pluginy? Sam nigdy w tym nie siedziałem a u mnie konfiguracja wszystkiego w porównianiu do was wygląda świetnie.

Krótka rada dla was. Dajcie sobie spokój z takimi wybrykami jak u mnie na ts wczoraj plus zamknijcie serwer i edycje zróbcie za jakies dwa tygodnie  bo to co zrobiliście to jest zabawne i nie nazwałbym tego serwerem Skyblock tylko miejscem gdzie masz wyspe sklep i nic więcej.

2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...