Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość FPS mimo sprzętu.

Szoluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Grając około 3-4 miesięcy wcześniej w CS:GO miałem stałe ~50fps ze spadkami do 40 z niewiadomych przyczyn. Gdy ponownie pobrałem CS tydzień temu, mam po 25fps na najniższych ustawieniach jakie są możliwe i to jest dobry wynik, czasem spada na 15 i się utrzymuje. Grając na 800x600 (4:3) co kilka minut wskoczy na 80fps 30 sekund i koniec, znów to samo. 

Intel i5-2450M, 2.5ghz (turbo 3.1)
4 gb ram
karta Nvidia GeForce 610m, 1gb (turbo ponad 2)
500gb dysk, win 7.

Opublikowano

Być może laptop się przegrzewa?

Spróbuj go przeczyścić.

Możesz też użyć ccleanera żeby wyczyścić system.

Laptop się przegrzewa dopiero gdy stoi ogrzewany słońcem w letnie dni. Wszystkie te czyściki to nic nie dają, syf z kosza zabiorą a różnicy nie ma.

Nawet na nowo odpalonym się przegrzewa i od razu jest 20fps? No nie sądze, coś tu musi siedzieć. :P

Opublikowano

Sprawdź spójność pilków gry.

Może się przegrzewa, ale dla pewności przeczyść Komputer AntyWirusem.

Moim zdaniem sam CS jest coś spierdolony, bo jak miałem 270-300FPS to teraz mam po 100.

Naprawdę czasem nie wiem po co zakładam tematy a po co ludzie odpisują durnoty. Przeczytajcie czasem temat, później odpisujcie...

Co do CS, możliwe że coś po aktualizacjach się porąbało i spadły FPSy.

Opublikowano

­Przez ostatnie 3-4 miesiące jak mówisz, pewnie było ich trochę więcej, Valve zrobiło wiele updatów co nie którym pogorszyło rozgrywkę. Raz było tak, że na lapku 6-8 miechów temu miałem stałe 60 FPS DD2, po update 30, a po kolejnym 80, więc nic na to nie poradzisz. Co chwilkę coś zmieniają, co pożera FPS'y

Opublikowano

ja zebym gral 50-60 fps w csie to wylaczam wszystko (przegladarki, antywirus(nie mam wgl) i inne zasobożerne proggramy) , w procesach mam tylko 8 uslug wlączonych. Również niektóre uslugi powylaczalem . 50 fps na laptopie intel celeron n2820 (2.14ghz up to 2.41 dwa rdzenie ) 8 gb ram i , intel hd graphics , rozdzialka 800x600 stretched

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...