Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający essentials i worldguard na spigota 1.9.2-r0.1

xVendrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, przekopałem cały internet, wgrywałem rożne wersje obu pluginów, ale żadna nie działa poprawnie na spigocie 1.9.2-r0.1

Ewentualnie możecie mi pomóc naprawić oba, tutaj macie w spoilerze error który ładuje przy odpalaniu:

[12:04:05 INFO]: [Essentials] Enabling Essentials vTeamCity
[12:04:05 INFO]: Bukkit version format changed. Version not checked.
[12:04:05 INFO]: git-Bukkit-4cb3258 (MC: 1.9.2)
[12:04:05 INFO]: 1.9.2-R0.1-SNAPSHOT
[12:04:05 ERROR]: java.lang.NoSuchMethodError: java.nio.CharBuffer.subSequence(II)Ljava/nio/CharBuffer;
[12:04:05 ERROR]: Error occurred while enabling Essentials vTeamCity (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
        at com.earth2me.essentials.Essentials.onDisable(Essentials.java:348) ~[?:?]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:294) ~[cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at com.earth2me.essentials.Essentials.handleCrash(Essentials.java:747) ~[?:?]
        at com.earth2me.essentials.Essentials.onEnable(Essentials.java:275) ~[?:?]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:292) ~[cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:332) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:404) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_9_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:346) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_9_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:318) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at net.minecraft.server.v1_9_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:403) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at net.minecraft.server.v1_9_R1.MinecraftServer.l(MinecraftServer.java:368) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at net.minecraft.server.v1_9_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:323) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at net.minecraft.server.v1_9_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:241) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at net.minecraft.server.v1_9_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:506) [cb.jar:git-Bukkit-4cb3258]
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:701) [?:1.6.0_38]
[12:04:05 INFO]: [Vault][Economy] Essentials Economy hooked.

Za dobre odpowiedzi lajki ;_;

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

EssentialsX to wgl się nie ładuje, serwer go nie widzi, java 7, vault, nie wiem co może być tego powodem.

PS. Papera 1.9 na niego nie wsadzę bo stoi na enderchestpl i tam nie można swoich silników (only spigot z 1.9)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

EssentialsX to wgl się nie ładuje, serwer go nie widzi, java 7, vault, nie wiem co może być tego powodem.

PS. Papera 1.9 na niego nie wsadzę bo stoi na enderchestpl i tam nie można swoich silników (only spigot z 1.9)

Bądź bardziej na tak, używaj javy 8 lub nowszej, zmień hosting, ewentualnie powróć do 1.8.8 i wgraj plugin ViaVersion

https://www.spigotmc.org/resources/viaversion.19254/

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...