Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(P) Jak zainstalować JAVĘ nie znając hasła administratora na win7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam przez pewien czas zabezpieczone konto admina, co sprawia, że nic nie mogę zainstalować....

Nie chodzi o reset hasła, bo ONI by to zauważyli. Zamierzam wejść na konto admina bez podawania hasła, albo zobaczyć hasło. Podobno na awaryjnym lub na LiveCD Ubuntu można coś zdziałać, ale w internecie oczywiście są artykuły tylko z 2012 czy 2010 roku.

Opublikowano

Jacy ONI? Kolejny troll? Co rodzice Ci kompa zabezpieczyli czy co...

No to wejdź i popróbuj sobie tych starych powinny działać...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Dzień dobry, mam przez pewien czas zabezpieczone konto admina, co sprawia, że nic nie mogę zainstalować....

Nie chodzi o reset hasła, bo ONI by to zauważyli. Zamierzam wejść na konto admina bez podawania hasła, albo zobaczyć hasło. Podobno na awaryjnym lub na LiveCD Ubuntu można coś zdziałać, ale w internecie oczywiście są artykuły tylko z 2012 czy 2010 roku.

Poproś mamusie aby wpisała ci hasło.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...