Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO non steam vs steam

By ZeNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej jest mieć kupionego przez steam czy grać na non-steam? Sama ranga coś daje? Skinny do szczęścia przeciez nie sa potrzebne na meczu i tak nie zdobedziesz kosy czy AWP dargon lore.. Co myślicie?

4521609.png

Opublikowano

CS:GO Non steam? Istnieje wogóle coś takiego?
Bez Steama i tak nie pograsz FaceIt / CEVO / ESL nie mówiąc już nawet o zwykłych MM czy Społecznościach... 

Albo Steam albo wcale.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Pograsz na serwerach niezabezpieczonych VAC, a takich jest bardzo mała liczba. Do tego będziesz grał na tych serwerach i na każdym serwerze będzie pewnie z 2+ cziterów. :D

Opublikowano

No steam jest bez sensu na maxa, odpusc sobie, chyba ze serio nie masz kasy na oryginalke swoja. Znudzi Ci sie uwierz mi granie n ns

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

na NS da się grać, ale tylko na niezabezpieczonych i na botach. Na serwerach niezabezpieczonych zwykle jest dużo cheaterów, więc twój wybór...

Opublikowano

­

Lepiej jest mieć kupionego przez steam czy grać na non-steam? Sama ranga coś daje? Skinny do szczęścia przeciez nie sa potrzebne na meczu i tak nie zdobedziesz kosy czy AWP dargon lore.. Co myślicie?

To tak jakbyś zapytał : Czy jak chce mi się kupę to mogę iść zrobić to u sąsiada, czy mogę u siebie w domu.

Oczywiście, że lepiej zainwestować na CSGO steam :)

Opublikowano

Na NS da się grać na botach bo pobierałem i działało wszystko :D Ale lepiej kup sobie na steamie, nie dość, że grasz z prawdziwymi ludźmi to nie łamiesz prawa.

Opublikowano

Na non-steamie są sami cheaterzy, ponieważ nie da się dostać tam VAC-Bana, więc radzę Ci kupić steama

Opublikowano

NON-Steam - nieograniczony dostęp do wszystkich skinów  z gry, grać tylko możesz na niezabezpieczonych serwerach (gdzie praktycznie wszyscy używają wspomagaczy etc.), nie pograsz ze swoimi znajomymi no chyba, że kumpel też pobierze gierke.

Co do Steam'a - Grać możesz wszędzie (ESL, Faceit,CEVO, ESEA etc.), zabezpieczone serwery,turniejówki.

40 - 50 zł a umili Tobie czas ta gierka  :yay:

Opublikowano

NON-Steam - nieograniczony dostęp do wszystkich skinów z gry, grać tylko możesz na niezabezpieczonych serwerach (gdzie praktycznie wszyscy używają wspomagaczy etc.), nie pograsz ze swoimi znajomymi no chyba, że kumpel też pobierze gierke.

Co do Steam'a - Grać możesz wszędzie (ESL, Faceit,CEVO, ESEA etc.), zabezpieczone serwery,turniejówki.

40 - 50 zł a umili Tobie czas ta gierka :yay:

albo umili albo ruskie Cie za przeproszeniem wkurwio :D

Opublikowano

NON-Steam - nieograniczony dostęp do wszystkich skinów  z gry, grać tylko możesz na niezabezpieczonych serwerach (gdzie praktycznie wszyscy używają wspomagaczy etc.), nie pograsz ze swoimi znajomymi no chyba, że kumpel też pobierze gierke.

ponad 60 zł

Poważnie 40zł to problem? Nie da się grać na NS tak samo jak na wersji Steam.

60 zł a co do pytania steam jest o niebo lepsze

Opublikowano

60 zł nawet na steam nie kosztuje. Wystarczy kupić PSC za 50 i w sklepie steam kupić CS'a bez doładowywania portfela. Zostanie jakaś tam resztka. :p

Opublikowano

60 zł nawet na steam nie kosztuje. Wystarczy kupić PSC za 50 i w sklepie steam kupić CS'a bez doładowywania portfela. Zostanie jakaś tam resztka. :p

cs kosztuje 13.99 euro teraz więc wychodzi ponad 60 xD

Opublikowano

kupiłem cs  5 maja i wyszło 64 zł z psc :D

lepiej kupić na steam niż rzucać myszka o ścianęi płakać że admini na haxach latają

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

ponad 60zł na steam, ale możecie kupić poprzez inne strony za jakieś 40zł, więc o wiele lepiej się opłaca można trochę zaoszczędzić

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

ponad 60zł na steam, ale możecie kupić poprzez inne strony za jakieś 40zł, więc o wiele lepiej się opłaca można trochę zaoszczędzić

za 15zł legit konta na allegro są :v

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

i potem Ci po pewnym czasie znikna wszystkie skiny z konta :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

­

i potem Ci po pewnym czasie znikna wszystkie skiny z konta :P

Używam takiego konta za "15zł" jest to mój smurf mam tam parę drogocennych przedmiotów i od roku nie zniknęły. Tak więc jak kupujesz na brazylijskich erotycznych portalach steama to nie ma się co dziwić.

Rada prawdziwego gracza, mam na myśli tego powyżej.

W dupie był i gówno widział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...