Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z czcionką na Rubinum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a zarazem pytanie do tych osób co grają/grały na rubinum.org. A mianowicie, w opcjach systemowych są ustawienia czcionki: Arial i Tahoma. Chcę ustawić na Tahoma, resetuję klienta i za każdym razem mam Arial, czyli tą dużą. Nigdzie w kliencie nie widzę plików odpowiadających za czcionkę żeby je zedytować tak jak było w jednym z poradników. Jest jakaś możliwość ustawienia sobie tej czcionki tak żeby nie musieć tego ustawiać co każde odpalenie klienta? Jest to uciążliwe a domyślna czcionka strasznie mi się nie podoba. Czy po prostu pod język polski się ona nie ustawia? Ewentualnie mogę na angielski zmienić chociaż wątpię czy to coś da.

Mam zmienione na angielski ale niestety widzę tylko np. w eq tą czcionką nazwy itemów, opcji, skilli a na czacie jest ta duża, nazwa postaci też jest tą dużą.

Ma ktoś jakieś pomysły? Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Ref

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Ref

Opublikowano

Ref, ktoś, coś?

Do usunięcia, za szybko, nie minęło 24h :/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...