Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinka podczas gry.

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem który nie wiem z czyjej winy jest :) Od wczoraj mam dziwny przypadek w grze, grając sobie na jednym z serwerów społecznościowych na którym jestem Adminem . Mam coś takiego że gram sobie na luzie 1-2-3 rundki a np. w 4 już biegnę w dane miejsce ścina mi całkowicie CS'a znaczy nie ścina normalnie wszystko słyszę rozmowy graczy lecz rozgrywka mi się zatrzymuje pytając graczy czy oni tez mieli laga mówia że nie . Ping mam dobry podczas tej ścinki bo 15-30 tak mniej więcej ;) Np. Też rzucę jakiś granat to widze że rzuciłem zaraz wraca mi do ekwipunku i lekka cofka lub sama postać biegnie do przodu .  Jeżeli ktoś coś miał podobnego to było by miło jeżeli by się podzielił radami jak temu zaprzestał.

PS. Nie chce mi się pobierać od nowa CS:GO ponieważ to jest męczące jak dla mnie a niestety mój internet to Radiówka i jak wiadomo za najlepszych wyników ona nie otrzymuje ;) Wiem że kiedyś się usuwało jakiś folder w plikach CS:GO czy tam Steam żeby coś naprawić ale nie wiem co i dlaczego się to usuwało dokładniej ;) Dobra tyle ode mnie bardziej się tego wyjasnić nie da niestety. Z góry dzięki wynagrodzenie też będzie ;) 

Opublikowano

Nic mi nie pomogło . A i chciał bym zaznaczyć że podczas tej " ścinki " normalnie mogłem wchodzić sobie w ustawienia itp itd ;) Więc to raczej od CS'a jest nie od komputera ;) To tylko mi się rozgrywka zacina a pytając resztę graczy czy też tak mają mówią że nie

Opublikowano

A analizę spójności plików zrobiłeś? Hmm, to wygląda jak typowe lagi lub błędy serwera... A masz tak na normalnych rozgrywkach czy tylko na tym serwerze?

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

­

Mój brat który gra na laptopie również to ma czyli może być coś z CS bo łączę internetowe mam stabilne

Tobie się to przytrafia na jednym z kompów, a bratu na drugim ? To wina leży po stronie łącza, moim skromnym zdaniem

Opublikowano

Analizę spójności zrobiłem. Wszystko jest okej. Możliwe że to łącze ale no co ja zrobię Ping mi chodzi bardzo dobrze. Yyy nie chce grać normalnych rozgrywek ponieważ szkoda mi straconego meczu przez te lagi ... chociaż może na dm ;d nie sprawdzałem . 

A nawet jeśli coś z łączem to co mam zamówić technika od dostawcy internetu czy jak ? 

Teraz grałem na serwerze. Było dobrze przez 15 minut po 15 minutach zaczęło lagować nawet ss'a zrobiłem że nie ma podwyższenia pingu tylko stoi w dobrym stanie. Internet mam cały czas nawet film oglądałem przed chwilą i nie było momentu żeby się zaciął czy coś. Nie wiem już od czego to może być ... Teraz to już mi pokazało że wywali mnie zgry zamiast ścinki zwykłej . 

SERWER CAŁY CZAS BYŁ ODPALONY I LUDZIE NORMALNIE GRAJĄ ;) 

43114252873117756363.jpg

Opublikowano

rozlacza cie ?? tez mialem problemy takie, pomogla mi zmiana routera (mial 10 lat ) przy netgearze pobieralo max 2.3 mb/s teraz nawet do 7 mb w tp linku , myslalem z poczatku czy zmienic internet , zmienilem router i wyszlo mnie taniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...