Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stać się niewidzialny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem właścicielem pewnego serwera ts3 i mam do was dwa pytania

1. Czy jest możliwe bycie niewidzialnym na serwerze? Chodzi mi oto, że jak wejdę na kanał to ludzi mnie nie widzą, nie będą słyszeli, że ktoś wszedł na kanał i nie widzą że jestem na kanale.

2. Czy jest możliwe podsłuchiwanie ludzi z kanału? Tak aby np. ja siedzę sobie na jakimś innym kanale i słyszę co ludzie na drugim kanale mówią. Lub, że nwm bot który będzie podsłuchiwał, będzie zapisywał co godzinę całą rozmowę i później wrzuca to na jakiś hosting typu google drive?

Opublikowano

Witam

Jestem właścicielem pewnego serwera ts3 i mam do was dwa pytania

1. Czy jest możliwe bycie niewidzialnym na serwerze? Chodzi mi oto, że jak wejdę na kanał to ludzi mnie nie widzą, nie będą słyszeli, że ktoś wszedł na kanał i nie widzą że jestem na kanale.

2. Czy jest możliwe podsłuchiwanie ludzi z kanału? Tak aby np. ja siedzę sobie na jakimś innym kanale i słyszę co ludzie na drugim kanale mówią. Lub, że nwm bot który będzie podsłuchiwał, będzie zapisywał co godzinę całą rozmowę i później wrzuca to na jakiś hosting typu google drive?

Co do pierwszego punktu to chyba raczej nie jest możliwe o.O

Jakiś czas temu chyba był poradnik o tym o ile się nie mylę jednak jest i tak potrzebny bot na tym kanale. Poszukaj w dziale poradników albo w google o tym.

lubie-to-png.png

Opublikowano

1. Jeśli ustawisz sobie taki nick to nikt nie będzie go widział ale twoja "kulka" będzie widoczna. Po stronie serwera nie da się wyłączyć powiadomień gdy ktoś wchodzi i wychodzi z kanału. Więc tylko nick Ci się przyda.

ᆦᆦᆦᆦᆦᆦ

2. Bodajże na porcie UDP można nagrywa więc bot Ci nie będzie mógł tego zrobić. Możesz zapuścić jakiegoś "pseudo" bota muzycznego który będzie miał wbudowane nagrywanie jakimś programem albo sam włączysz mu nagrywanie.

Opublikowano
  1. Na każdym kanale nie jest to możliwe, ale możesz ustawić Subscribe w Permissions na wysoki poziom, wtedy wszystkie osoby spoza kanału, które nie mają wystarczającego subscribe power cię nie widzą
  2. Nie jest to za bardzo możliwe, musi być jakiś odbiornik rozmów czyli np. bot. Jest to do zrobienia, ale mija się to z celem z powodu że jednak na kanale musi być jakiś użytkownik nagrywający (w tym wypadku bot)

Nie mówiąc już o tym że jest to naruszenie prywatności ;)

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc :)

Mam właśnie plan, że zrobię coś takiego jak tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=pgfpeMNS0jc&ab_channel=Medyk że na jednym kanale będzie "niby bot" a na drugim kanale będę wszystko słyszał co ten "niby bot". Tylko mam problem, otóż już nie ogarniam tego PulseAudio (kiedyś umiałem zrobić, żeby puszczać na tsie muzykę z przeglądarki z yt ale teraz już tego nie rozumiem) i pomógł by mi ktoś, lub dał linka do tutoriala lub wideo poradnika jak zrobić coś takiego jak na filmie ale na linux ubuntu? Bo wszędzie szukałem i dalej nic nie znalazłem. Jedynie to znalazłem poradniki jak puszczać muzykę z plików mp3 na serwerze.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrefesh to mógłby mi ktoś powiedzieć jak takie coś jak na filmie wyżej zrobić tylko na vpsie linux ubuntu?

I jakby co, żeby nie było, że od razu ja chce podsłuchiwać i jestem złym człowiekiem :) potrzebuje to do jednego mojego projektu gdzie ze mną i z kimś będzie bot A (chce robić coś ala wywiady itp.) który będzie nasłuchiwał i na innym kanale lub na innym serwerze będzie bot B który będzie wszystko "mówił" co my tam mówimy, gdzie jest bot A.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...